perjantai 27. heinäkuuta 2012

Lakkailua

No nii piti sit testata uusia lakkoja ihan kynnelle asti & voin sanoa että tykkään .Lakka peitti mielestäni yhdellä kerroksella ihan hyvin,joten en lakannu enempää ja kuivuminen oli ihan kohtalaisen hyvä.

jouduin hieman viilaan etusormen kynttä ,kun sähelsin fimoleikkurilla =(.(no tekevälle sattuu )


Käytetyt lakat : yolizul fashion päällyslakka ,omg london cosmetics sävy 133 ultra magenta & omg london cosmetics sävy 89 mix glitter


Tähän loppuun viel muistutus inkkipinkin alekoodista   6M6AEK,joka on voimassa heinäkuuun loppuun .Voit käyttää koodin vain kerran ,sillä saat alennusta 20% .Nyt siis aikaa viel hyödyntää !!

Uutuuksia & tarjouksia  inkkipinkillä

Mallikiekko kirkas

3mm strassi musta kukka 3g


 2,5mm Viiva hile oranssi 3g

3D Tarrat pikku kukat arkki

3D tarra metalli musta arkki

Ja paljon muutakin ,nopea ja edullinen toimitus .4 kommenttia:

 1. onpa eripituset kynnet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo tiedän ,mut kun en ole raskinu tota hieman pitempää kynttä katkaista ,kun muutenki aika huonot kasvaan .Mut uskon että kohta se on pakko ,kun töissä kärsii .

   Poista
 2. Miten oot saanut blogillesi noin paljon lukioita ja miten voi saada yhteistyöläisiä?:o ihanat kynnet sulla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ihanasta kommentista =).olen itse ollut yhteydessä eri firmoihin ja kyselly yhteistyökumppanuutta blogini kanssa .Lukijoita on tullut ihan kiitettävästi ,osa on liittyny mukaan lukeen arvontojeni myötä ,mutta onneksi ovat pysyneet jatkossaki lukijana ,kiitos siitä heille .

   Tarkotus olis järjestää uusi arvonta jos saan vähintään 100 lukijaa ,mut jos tää ei täyty nii katsotaan mitä sit teen =)

   Toki saat liittyä myös lukemaan blogia ,jos haluat .ihanaa illan jatkoa

   Poista