sunnuntai 5. elokuuta 2012

Ostoksia & testissä crack lakkoja

Kävin tänään vähän shoppaileen ,mut kauheesti en kuiteskaan ostanu .Muutaman alusvaatteen ,joita en teille paljasta.Sitten seppälän alesta pari lakkaa ja koruja .Micmacista muutama koru myös .

 Seppälän alesta 2 kynsilakkaa
 Seppälän alesta muutama koru
Micmacista muutama koru


Sitten testasin kiekolle noi kaikki ostamani wild mild crack lakat ,kun oli ainaki yksi halukas kuulemaan niistä mielipidettä .Minusta ihan hyviltä vaikutti ,kestää hieman kauemmin  halkeaminen ,kuin joissain  muissa lakoissa  .Uskon että pinkistä tulee mun lemppari .Nämä oli nii edullisia ,nii piti kotiuttaa .Onko teillä näitä ? Mitä pidätte ?


 Kuva lakoista ilman päällyslakkaa

Kuva lakoista päällyslakalla


Lisäilen tuonne kynsikirpparille hieman lakkoja myyntiin ja muutaman muun tarvikkeen .Sekä kirppiksen puolelle myös lisäystä tulossa .6 kommenttia:

 1. Kiitos noista crackle-lakka swatcheista. Ne halkeileekin ihan kivasti, paljon paremmin kuin ajattelin. Eli ehkä voin jonkun niistä kotiuttaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu kiva jos jotain auttoi =) .Mä ostin tänään viel ton punaisen kun seppäläs oli kaikki aletuotteet osta 2 maksa 1 .Silloin ku ostin noi toiset ei ainakaan ollut viel sinne seppälään laitettu sitä alea ,mut ei paha hinta 1e /kpl .muistelen et ne makso norm 4e luokkaa ,joten ei varmaan ois tullu noin montaa ostettua .

   Poista
 2. Minulla oli tuo Gaia, mutta se haisi ihan kamalalle, niin möin sen pois :) Itselläni on Golden Rosen graffitteja, ne on hyviä eikä tuoksahda.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. okei enpäs huomannu hajua ,kun on hieman flunssa .juu mulla on itellä flormar craffiti lakkoja ,ne on ihan hyviä myös .

   Poista
 3. Noi on ihan kivoja nooi grafitit :)

  VastaaPoista