sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Kynnet ja Testausta






 Käytetty : cc base coat,Flormar super neon  N002,flormar graffiti G01(flormar lakat saatu maahantuojalta), mavala pikakuivattaja ,kynsiliima,strassikynä ja strasseja .
 Testasin aiemmin Artemikselta saamaani besave kasvovoide näytettä .Kosteuttaa ja imeytyi hyvin .Laitoin lopun voiteesta käsilaukun pussukkaan mukaan.
 Testissä myös tweed vartalo/käsivoide ,jonka sain jokin aika sitten yhteistyökumppaniltani JT BEAUTY OUTLET .Rasva vaikutti kyllä hyvälle ja imeytyi suht hyvin .Aika voimakas ja pistävä tuoksu ja se ei ollut kyllä minun mieleen .Ehkä joku tästä tykkää  =)
 Myös voittamani oriflame suihkugeeli on päässyt kaksi kertaa testiin .Tykkään todella paljon näissä on nii ihana tuoksukin .Näytteitä oon joskus aiemmin testannu tästä sarjasta ja tykkäsin jo silloin .
 Sitten lakka testausta aiemmin täl viikolla hankittuja sinful colors lakkoja vasemmalta  : 831 hottie (siihen ei kuulu toi vihreä palanen =) ,220 green ocean ,801 love nails  ja 203 agaci
Sitten samoja lakkoja mustan lakan päällä ,jotta näette vähän paremmin .Eka vasemmalta hottie,green ocean ,agaci ja vikana aiemmin hankittu red ocean (red ocean löytyy jostain aiemmasta postauksesta)


Omistatteko ite noita sinful colors lakkoja ?

Mitä tykkäsitte muuten postauksesta ??




8 kommenttia:

  1. Mistä kaupasta noita sinful colorsin lakkoja olet ostanut? Näyttävät niin upeilTA, että voisi alkaa etsiskelemään itsekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niinku jo useasti olenki vastannu kysymykseen hesan saitureihin on tullut myyntiin ,yllensä saa kai vaan ulkomailta

      Poista
  2. Ihania noi sinful colorsit varsinkin mustan päällä:)
    Kivat kynnet!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos =) ja nii ovat mustan päällä siistejä

      Poista
  3. Ihania nuo Sniful Colorsit, ja etenkin tuo agaci miellyttää mun silmää. (:

    VastaaPoista
  4. Tommoset hilelakat on ihan mahtavia ja oon ihastunu siihen miltä ne näyttää tummien värien päällä. Pitäs varmaan hankkia joku tollanen, missä on oikein isoo hilettä kun puuttuu omasta valikoimasta kokonaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ne on upeita =) suosittelen kyllä jonkinlaisen hankkimaan .mulla on vähän kaikenlaisia ,no lakkojaki varmaan yli 200 en oo uskaltanu laskee .kiva ku kurkkaat munkin höpinöitä

      Poista