lauantai 1. joulukuuta 2012

Pieniä ostoksia

Kävin tänään kaupungilla & jotain pientä tuli ostettua .Lisäksi ostelin ihanille lukijoilleni  saralle & mellalle  joululahjoja .(teille siis ajattelin pientä joulupakettia  )
Onneksi ei satanu enää lunta ,mut kylmähän tuolla ulkona oli .Kaupasta ostin piparitaikinaa ,oli tarkotus tehdä hello kitty pipareita .Katsoa nyt jaksaako tänään  =)

Mitäs muuta tänään on joulukuun eka päivä ja kohta on taas vuosi mennyt ,minne se meni  =)
Muutamat olikin laittanu blogiin joulukalenterin ,joka on kiva idea .Ehkä minulta ei sellaista tule ,mut varma en voi olla .Vielähän sitä ehtis .

Sitten kuviin !

 Rexona dödö ja käsisaippua kookos/lime
 CR lakat 44 ja 42 ,flormar duo chrome dc06 ja lahja/koristepaperia
Kissankieli suklaakarkkeja  (Ihana pakkaus )ja maxi tupla

Mitäs piditte ??

Ja niin lakkasaldo taas kasvoi ,eilisessä postauksessa ilmotin määrän  =)






11 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia oot tehnyt! Mä olin kanssa tänään jouluostoksilla, huh kun oli rankkaa :D Kuvia sitten söpöistä hello kitty pipareista :) Näin muuten kanssa tokmannilla noita duochromeja mutta pidättäydyin vielä kun käytiin ekan kerran. Sit tokan kerran oli pakko mennä uudelleen toiseen liikkeeseen, kun shampoo unohtui, ja olin jo sortua, mutta siellä ei ollut niitä :D Eli vielä jäi hankkimatta :D Ihanilta ne kyllä näytti. Oikeastaan ihanammilta kuin blogien kuvissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos =) ja totta kai kuvia sit hello kitty pipareista ku saan aikaseksi .nii ostoksilla on välillä rankkaa ,nyt ei itel ollu .on ne duo chromet ihan kivoja yhen aiemmin ostanu seppälästä mut nyt onnex saa halvemmalla tokmannilta ,oishan ollut tarjous 3/5e mut aattelin et 1 saa riittää ku lakka lukema kauhistutti mua ,eilinen laskenta siis suoritettu =)

      Poista
    2. Joo, muakin kuhistuttaa lakkalukema kun pyörii siinä sadan tuntumassa :D Ja sama tarjous oli meilläkin, valitettavasti :D

      Poista
    3. no 100 ei viel paha mä en tosiaan oo pitkään aikaan laskenu ja aattelin et vähän päälle 200 olis mut luku oliki 358 ja nyt siis 361 + muutama lakka myynnis ja varalle arvontoihin ja ylläreihin joten kyl alkaa oleen jo liikaa

      Poista
    4. No hui :D Toi on kyllä jo aika monta lakkaa...Mä oon onneksi pystynyt nyt aika hyvin pistään myyntiin niitä, mistä en itse niin enää välitä. Justiinsakin latasin kuvia kirpparille. Jos vaikka eroon pääsis.

      Poista
    5. joo kyllä munki on pakko noita varmaa karsia rankalla kädellä jossain vaihees =)

      Poista
  2. Odotan innolla yllätystäsi ja itsekin kaavailen taas jouluostoksille menemistä, kun viime kerralla sain vain 3 lahjaa kasaan... ja loput oli itselle. :D Hyviä joulun odotuksia ja jospa tuo myrsky hellittäis... täälläpäin oli aika kova tuuli!
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva toivon että tykkäät ,laitan sen kyl ajoissa tuleen ehkä jo ens viikolla ja ei tarvi odottaa aukasemista jouluun saakka =) .kyl se onneksi jo hieman hellitti eilen tosiaan oli kauhee ilma niinku moni varmaan uutisista ja netistä nähnyt jotka ei todistamassa olleet =)

      Poista