sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Testissä china glaze

Tänään kynsille pääsi Maaritilta swapin kautta saamani china glaze live,love laugh .Kaunis lakka kyseessä Kiitos viel maarit tästä ,en omistanu ennestään =)

Sitten muutamia osteltuja lakkoja testailin kiekolle .Muistakaahan osallistua herkkuarvontaan ,jos se on viel tekemättä .

Kaipailen myös enempi kommentteja postauksiin ,jos vain mahdollista =).Pienikin kommentti voi piristää kirjoittajaa .

Kynnet :(minusta nämä meni myös hieman pilalle )

 Sävy ei ehkä näy täysin todellisena ,mut en saanut parempaa kuvaa


 Käytetty : cc base coat,china glaze live,love,laugh,lumene 3in1 alus/päällyslakka,sally hansen dry kwik ja kynsitarroja

Testausta:
 Alkaen oikealta flormar duo chrome dc06,cr 42 ,sama cr 42 mustan lakan päällä,cr 44 ja se mustan päällä
Alkaen oikealta depend 054 ,depend 045 ja 045 mustan päällä ,johon toi hopea hile tuolla ei kuulu ,vaan tipahti toisesta lakasta  =)


Mitä piditte kynsistä ?
Ovatko sun mielestä pilalla ?






14 kommenttia:

  1. Tosi herkun värinen toi lakka! Eikä mun mielestä yhtään pilalle ole menneet, hyviltä näyttää!
    Mitä mieltä sä muuten olit nyt tosta Sally Hansenista? Ja mihin pistit sitä? Siis "väliin" vai vasta päällyslakan päälle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. okei kiva kuulla ,kyl kai näillä kehtaa sit pari päivää olla =)
      on toi sally hansen ihan ok ja toimii mut ja käytin sitä päällyslakan päälle .Hankin kyl viel jonku pikakuivattaja lakan tuohon rinnalle voi sit vaihdella =)mulla oli se mavala mut nii pieni et hupeni hetkessä

      Poista
    2. Mä en oo kanssa sitä Mavalla ostanut, kun on niin minimaalinen. Jos haluut hyvän ja halvan, niin cesars on sitä! Mut siinä täytyy melkeen aina tilata muutakin, kun postikulut nousi. Siks mietin itsekin, mitä rupeis kokeilemaan seuraavaksi, kun aina oon sitä cesarsia vaan sen yhden pullon tilannut. Nyt en enää raaski, kun postit maksaa melkeen yhtä paljon kun se pullo.

      Poista
    3. joo en se nii pieni ,netistä ei tosiaan viitti tilata pelkästään pikakuivattajaa postikulujen takia mut enköhän jotain löydä tai sit cesarin avoimilta päiviltä hakea nii ei tuu posteja =).kiitos sulle kommenteista .veikkaan et toi pikakuivattaja vähän nosti osan noista tarroista pörrölleen ku ei meinaa pysyä ja viimex en käyttäny tota ja noi samantyyliset tarrat meni tosi sileesti ja pysy hyvin .

      Poista
    4. Mavala keskusteluun lisään vielä, että MAvadrysta on tullut isompi pullokoko, taisi olla 10ml ja hintaa reilu 8e. Ja oon ite kyllä tykänny ihan sikana. :)

      Poista
    5. kiitos tiedosta ,mul oli se mavalan minute quick finish 5ml ja loppu jämähti pulloon

      Poista
  2. Nuo tarrat näyttävät aika kivoilta :))
    Nätit kynnet, aika kesäiset, mutta ne vain piristävät :D

    Mistä olet nuo Cr lakat ostanut? Tuo 42 glitterlakka näyttää todella kauniilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ne oli kivoja tarroja =) kiitos kehuista kynsiä kohtaan .
      aiemmin jo vastasinki jollekkin mut tosiaan cr lakat on super eurosta ja joo 42 oli kaunis lakka =)

      Poista
  3. Toi on kyl ihana lakka:) näyttää vaan (ainakin kuvissa) erilaiselta pullossa kuin kynsillä. Ei nää mennyt mun mielestä pilalle, tosi hyvin sopii noi tarrat tohon lakkaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo on ja tosiaan kynsillä oleva kuva hieman vääristää se on vähän räikeempi =) .ai kiva ku tykkäsit .noi tarrat on kyl ollu hyvälaatusia mut nyt uskon et päällyslakka tai pikakuivattaja teki osasta sellasia et nousi pörrölleen ja sit inhottava ku tarttuu ja osa jo sit repes menee varmaan tänään vaihtoon ,harmi tykkäsin kyl muuten

      Poista
  4. Herkullisen värinen tuo China Glaze ja ei nämä minusta mitenkään pilalle menneet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on se kiva sävy ja kiitos =) jompi kumpi joko pikakuivattaja tai pällyslakka nosti tarroja pörrölleen ja oli ärsyttävät ku tarttu joka paikkaan

      Poista
  5. Mahtavan värinen tuo China Glazen pinkki lakka :) Ja noi kukkatarrat on hirmuisen söpöjä. Mun mielestä ihan hyvän näköiset, sitä on vaan itse aina kriittisin omia kynsitaiteilujaan kohtaan (taikka ainakin itse olen :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on se kiva lakka =) kiitos kuuluu siitä maaritille et omistan sen .joo tarrat oli minustaki ihania ,kiitos kehuista ,niihän sitä monesti on ettei ite tykkää omista aikaan saannoksista .saa liittyä lukijaksi jos kiinnostaa =)

      Poista