torstai 7. helmikuuta 2013

Helmikuun Livbox & Vähän Muuta

Tänään saapui helmikuun livbox.Voi että sitä iloa kun avasin sen.Näette kuvia mitä paketti tässä kuussa sisälsi & olin erittäin kiitollinen jälleen kerran.Lisäksi äidin lähettämä paketti saapui ja tuntui kuin ois joulu.Sain nii paljon tänään kaikkea.Myös lehden tilauslahja tuli,mut en tiedä tarvinko sitä mihinkään.Tilaan vaan yhtä lehteä ja se on glorian antiikkilehti.Mie tykkään kaikesta vanhoista esineistä,astioista ym.

Nyt niihin kuviin!

Livbox  paketti kokonaisuudessa (alla tarkempi esittely)
 John Galliano -parlez-moi d` amour hajuvesi näytekoko 10ml
 Olay Regenerist ihonhoitosarja: 3 poin super serum,3 point treatment cream ja night renewal elixir (näytekokoja)
We Care Icon -Love story vartalovoi (normaali koko)
Essie kynsilakka sävy 20 lovie dovie  <3
Äitiltä depend lakkoja
Ja lisää äidiltä depend lakkoja ,muutama samaa sävyä <3
Lehtitilauslahjana torkkupeitto

Mitä tykkäsitte ?


11 kommenttia:

 1. Tykkäsin! Harmi, kun ei itse kehtais tilata tuota livboxia. :D Jotenkin ei vaan pysty... ainakaan nyt. Ehkä sitten joskus, kun on rahaa ja vakituisessa työssä! Ei se varmaan maksa edes paljoa? :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu suosittelen kyl kokeileen,ei mullakaan tuota rahaa ole mut oli pakko tilata se 3kk .3kk pitää maksaa kerralla ja se on vähän yli 40e eli 13,90e kk hinta.Uskon kyl et jatkan ku menee toi raha paljon turhempaakin ja joka tapauksessa tuhlaan ne =).Tuolta näet tarkempaa tietoa https://www.livbox.fi/

   Poista
 2. Toi Livbox olis kyllä tosi kiva, harmi etten voi investoida nyt tollasta summaa siihen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi kiva,etenki ihastuin tohon essien lakkaan =).Ymmärrän hyvin niinpä suosittelen et koitat arpaonne jossa palkintona 3kk livbox http://glitz8glam.blogspot.fi/2013/02/livboxin-kuukauden-bloggaja-livbox.html

   Poista
  2. Joo, kiitos, pitää koittaa! :)

   Poista
 3. Oijoi oot saanu tänään kaikkea kivaa :) ihania lakkoha! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sain ja joo äiti laitto vähän lakkoja ku bongas poistosta ruotsin puolelta =).Ei se kyl ole mulle koskaan ostellu lakkoja aiemmin =)

   Poista
 4. Mulle tuli kans LivBox, voitin sen yhdessä arvonnassa. Mulle tuli se Muchi, muchi -lakka Essieltä sekä 3 pientä hajuvesinäytettä.

  VastaaPoista