torstai 16. tammikuuta 2014

Leopardia Kynsillä&Alekoodi

Tässä olisi eilen väsätyt kynnet.Ihan kivat tuli vaikka hieman töpeksin näiden kanssa.Tulipa testattua myös kicksin alesta ostettua dependin chameleon lakkaa.Kynnethän ovat kärsineet sitten viime näkemän jälkeen,kun pikkurillin kynsi repes ja viilasin toista pitkää kynttä.




Käytetty:
-Eveline maksimaalinen kynnenkasvattaja (saatu mellalta)
-Depend chameleon 2085
-Depend pikakuivattaja (saatu)
-Wild&Mild kynsitarroja

Mitäs tykkäsitte?

Alekoodi:

Yhteistyökumppanini Helmikuume halusi tarjota teille lukijoilleni koodin jolla saa tammikuun loppuun saakka 10%alennuksen normaalihintaisista tuotteista.Helmikuume myy pääsääntöisesti korutarvikkeita,mutta löytyy myös pieni valikoima kynsitarvikkeita.Sivuilta löytyy myös kapusseja vaikka lakkakorujen tekoon.

Koodi on Miljoona



17 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet :) Toi lakka näyttää tosi kivalle :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan värinen lakka <3
    Ja kynnetkin on kauniit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyl kaunis ja sävy taittaa tummaan liilaan jota ei tossa kuvassa näe.Kiitos nanne =)

      Poista
  3. Kiitos Eekku yllärilahjasta! Tuli äsken postissa. :) Teen tänään postausta sen lisäksi omasta Cosmeryan tilauksesta. <3
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tykkäsin! Paitsi esittelen ne sittenkin huomenna kun hain äsken postista paketin ja ei oo enää päivänvaloo missä kuvata. Huomenna sitten. :)

      Poista
  4. Viikolla mietin, että mikähän se oli se korutarvikekauppa, jossa oli jotain kynsijuttujakin myynnissä. Joten kiitos vinkistä, nyt ei tarvi käydä kaikkia kirjanmerkkejä läpi. :)

    VastaaPoista