perjantai 24. lokakuuta 2014

Marks&Spencer

Tosiaan tuo marks&spencer kauppa saatiin suomeenki.Helsingissä avattiin myymälä 9.10 ja jyväskylässä avautui myymälä 22.10.Myös hämeenlinna saa omansa 30.10 joka avataan goodman kauppakeskukseen.Jos kiinnostaa ja liikutte näillä seuduilla käykäähän katsomassa tarjontaa.Itse aion käydä vasta kun saan rahaa,jos jotain sattuukin löytymään =)

Anteeksi hiljaisuuteni ollut rankkaa töissä ja lisäksi kynnet hajoilleet =(


Kuva lainattu täältä

Löytyi kynsijuttukin jos kiinnostaa voit lukea Täältä

Oletteko käyneet tai aiotteko asioida kyseisessä kaupassa?
5 kommenttia:

 1. Mä jo kävin kun se työmatkalla on niin kätevästi tyrkyllä ja sorruin myös ostoksillekin, vaikken ollut edes mitenkään erityisesti odottanut koko merkkiä saapuvaksi Suomeen.. Mutta ihan kivoja vaatteitakin sieltä sit löytyi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei kyllä mie ainaki aion käydä kurkkaan vaikka tuskin vaatetarjonta mun tyyliä.Oliko paljon kosmetiikkaa ?

   Poista
  2. Mä en itse asiassa bongannut M&S kosmetiikkaa lainkaan, joskaan en ehkä pörrännyt oikeilla alueilla jos sellaisia siis löytyy.

   Poista
 2. Enpä oo ehtinyt sinne asti :) ! Eikä sun kannata ollenkaan pyydellä hiljaisuutta anteeksi , olet yksi ahkerimmista bloggaajista :)! Mulla nyt blogikirjoittelut toistaiseksi jäissä , koska siihen tarvittava fiilis kateissa .. stressiä pukkaa arjen askareissa , nyt olen vaan huilaillut ja antanut aikaa ittelleni :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu et jos muutaman päivän postaamatta nii et ois ikuisuus.Mullaki stressiä =( oon muutenki kauhee hermoileen

   Poista