perjantai 9. tammikuuta 2015

Loppuneita Tuotteita

Kirjotellaanpa taas vähän loppuneista tuotteista,kun niitä kertynyt ihan kivasti.Pääsee vihdoin heittään ne roskiin ja kerään uusia loppuneita.


Avon hello kitty shampoo,jonka maarit ystävällisesti minulle tilasi kerran.Ihan ok shampoo ja söpö pakkaus,mutta luulen kuitenki etten ostaisi uudestaan.

Nature cosmetic hoitoaine hiuksille,jonka tuoksuna sirtuunaruoho.Edullinen ihan perushoitoaine.Tykkäsin tuoksusta ja voisin ostaa kyllä toistekkin.

X-tra kynsilakanpoistoaine poistaa hyvin lakat.Moni kehui sitä vanhempaa versiota paremmaksi.Ihan kelpo ainetta

Rossmann isana hair hiusvesi eli kyseessä tehohoitoaine joka jätetään hiuksiin.Itse käytän suihkun jälkeen kosteisiin hiuksiin sekä sitten kuiviin hiuksiin harjatessa.Rakastan tätä tuotetta,mutta valitettavasti sain maahantuojalta tietää että tuotteen valmistus lopetettu.Mikäli kuitenki jostain satutte viel löytämään kokeilkaa.Olen kirjoittanu tästä aiemmin blogiin nii en nyt enempää jaarittele,voit toki kysyä lisää.(Onneksi viel muutama pullo jemmassa)

Schwarzkopf gliss hoitoainesuihke.Tarkoitettu kuiville ja rasittuneille hiuksille,Tässä oli ihana tuoksu ja jännä koostumus.Aion todellakin ostaa lisää hintaa tällä alle 4e riippuu vähän ostopaikasta

Ladyvita beauty ravintolisä kapselit tuli aikoinaan livboxista ja mulla välillä vähän unohtu tuo kuurinsyönti.Sehän pitäs syödä säännöllisesti.Uskon että osittain ainakin auttoi kynsiin,mutta itse en havainnu ainakaan ihossa tai hiuksissa muutoksia tämän aikana.


Nogasin ruuansultausentyymivalmiste vähentää turvotusta ja auttaa ruuansulatukseen.Olen heittäny pahvipakkauksen jo aikoja sitten pois joten en muista tarkkaan.Nautitaan 1-3 kapselia aina ennen ruokailua ja minulla nämä ainakin auttoivat.Tuo 100 kapselin pakkaus maksaa apteekissa noin 20e
Varmaan tulen jossain vaiheessa ostamaan uudestaan.
Ultra compact käsisaippua tuoksuna fruitmix.Perussaippua ja edullinen.Varmaan ostan toistekkin jos sattuu halvalla tuleen vastaan.


Gunry mansikantuoksuinen hiusnaamio/hoitoaine.Yksi luottotuotteeni.Itse käytän tätä hoitoaineen tavoin hiuksiin.Tästäkin olen aiemmin kirjoitellu ja ainakaan vielä tuotetta ei ole näkynyt suomen markkinoilla.Tuote hankittu ruotsista,tosin tää pakkaus ja koostumus hieman muuttui jokin aika sitten tässä mansikkaversiossa.



Palmolive essential vanilla suihkugeeli ihan kiva tuote.Tuoksuu hyvälle ja voin harkita ostavani toistekkin

Pearl drops ihan perus hammastahnaa.Hauska pakkaus ja jostain alesta tämäkin nappasin testiin.Voin ostaa toistekkin



Lumene heleyttävä bb tehohoito.Voitin tämän tuotteen arvonnasta ja tykkäsin tuotteesta.Miellyttävä koostumus,kätevä pumppupullo ja hyvä tuoksu.Voisin harkita ostavani.


X-tra puhdistuspyyhkeitä.Lähinnä tarkoitettu vauvoille,mutta miksei muutkin saa käyttää.Sopii moneen käyttöön ja ihan perus kosteuspyyhkeitä


Invisibobble hiuspampula.Pysyy hyvin hiuksissa ei kiristä.Tämä venähtänyt saa nyt kuitenki lähteä roskiin,mutta käytössä jo uusia samanlaisia.Suosittelen kokeileen.


Kulmakarvojenmuotoilija,jota itse käytän ihokarvojen poistoon kasvojen alueelta.Kätevä keksintö ja ostan kyllä uusiakin kun loppuvat.


Bic soleil bella sheiveri saatu buzzadorin kautta testiin ja kyllä tykkään muodosta ja toimii hyvin.Ostaisin jatkossakin.Toinen sheiveri messuilta saatu rfsu höylä ja ihan hyvin sekin toimi,tosin ei niin laadukas.


Konjac kasvojenpesusieni.Tykkäsin tuotteesta ja voisin hankkia uudestaan.Livboxissa tulikin yksi vastaavanlainen,joten sen otan varmaan käyttöön.Iho tuntuu raikkaammalta tämän käytön jälkeen.Omani olen tilannut ihan ebaystä ja edullinen alle 1e


Nivea visage pure&natural puhdistusmaito.Tätä viel jonkin verran jäljellä,mutta koska kyseessä jos niin kauan auki ollut putelo saa lähteä roskiin.Ihan toimiva tuote.



Vera valenti nestemäinen silmärajauskynä,tätä en ehtinyt edes kokeilla.Nyt se oli jo kuivunu pulloon,joten roskiin.


Oliko tuttuja tuotteita?
Tykkäsittekö että tuotteista oli selvistystä ja jatketaanko jatkossa näin?

Aiempi loppuneiden postaus näkyy Täällä


Muistakaahan osallistua myös arvontaan aikaa 15.1.2015 asti.Pääset sinne Tästä

12 kommenttia:

  1. Hmm mielenkiintosta tuo hiusvesi, pitäisköhän joskus itekkin testata, jos löytää.. Mää tykkäsin, että selitit vähän jokaisesta tuotteesta, saa jotenki paremman selvyyden, et mikä tuote on. :) Sain muutes korupalkintos ja kirjees, kiitos ekstroista. ;) Korvikset on nätit. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie oon ihan koukussa siihen,saa nähän kauan mun varastot riittää,kun mieskin innostu nyt käyttään.Pullo itsessään aika hankala mutta olen laittanu sen sumutinpulloon josta helppo käyttää.Sisältää paljon nokkosta.Kiva kuulla että tykkäät tää on varmaan selkeämpi ja kiva että palkinto tuli perille ja oli mieluinen =)

      Poista
  2. Toi lumenen heleyttävä BB tehohoito kiinnostaa muakin ;)!
    Olihan tossa muutamia tuttuja tuotteita , juu , kiva on kuulla/lukea sun kommentteja noista tuotteista :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan itse tykkäsin siitä,kannattee testata tosin en tiedä mitä tuo maksaa kaupassa.Kiva että tykkäsit =)

      Poista
  3. Paljon loppuneita, kiinnostavia tuotteita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan noita taas ihan kivasti ja kiva jos tykkäsit

      Poista
  4. Tuttuja tuotteita ei näkyny, mutta ehottomasti oon sen kannalla, että kerrot enemmän tuotteesta ja käyttökokemuksesta. Musta on aina ihana lukea toisten mielipiteitä eri tuotteista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei ja kiitti mielipiteestä pyrin jatkossa tekemään vastaavanlaisia näistä postauksista.Antaa vähän paremmin käsitystä tuotteesta

      Poista
  5. mäkin oon miettinyt ton konjac sienen ostamista! :)

    VastaaPoista
  6. kuinka tuo konjac kasvojenpesusieni oikein toimii? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo elikkä sieni kastellaan aina ennen käyttöä ja puristetaan ylimääränen vesi pois hellästi ei vääntämällä.Sitä voi käyttää sitten ihan sellasenaan hierotaan ihoa joka poistaa/vähentää epäpuhtauksia.Toinen tapa käyttää sitä voi laittaa puhdistuainetta hiukan ja hieroa sillä kasvoja.Vartaloille myydään myös omia sieniä,mutta itse ei ole tullu hankittua.Käytön jälkeen sieni huuhdellaan hyvin ja ripustetaan kuivumaan.Toivottavasti ymmärsit jotain mun sepostuksesta.Laitan sulle tähän viel linkin cosmeryan sivuille josta myös löytyy noita sieniä erivaihtoehtoina ja hieman lisätietoa http://www.cosmerya.fi/category/215/konjac-sienet

      Poista