lauantai 11. helmikuuta 2017

Helmikuun Bette Box

Jälleen tuo mystinen kuukausittainen laatikko saapui eli kyseessä siis bette box.Tunnettiin aiemmin nimellä livbox,joka vaihtoa vuoden alusta nimeä sekä ulkoasua.Tykkään suuresti muutoksesta ainakin itse.Sain omani jo viime lauantaina,mutta nyt ehin vasta postaileen.



 Nivea Silmänympärysvoide (odotan innolla tämän testausta )
 Lumene Ripsiväri (käytän aika harvoin mutta varmasti laadukas ja löytyy käyttäjiä jos ei jää itelle)
 Schwarzkopf Hoitoaine Hiuksille (Otin jo testiin)
 Avene Misellivesi (tämä lähti myös jo testiin)
 Palmolive Dödö (Mielenkiintoinen menee odottaa kunnes entinen loppuu)
 Tuoksunäytteet

Helein Ravintolisä Hiuksille/Kynsille(mahtavaa aloitin jo syömään ku etenki kynnet kärsineet raskauden jälkeen)Ehdin tosin jo ostaa kaupasta piimax tabletteja mut säästän ne kunnes nämä syöty ensin

Oli kyllä mahtava boxi,kiitos bette box

Mitä te piditte?

Jos joku ei tiedä mistä kyse bette boxiin voi käydä tutustumassa https://www.bettebox.fi/


Loppuun veil kuinka mua harmittaa että lukijoita kaikonnu blogistani ja luetaan/kommentoidaan todella vähän.Anteeksi tilitys bloggaaminen mulle todella tärkeää.Nykyään vaan lapsi vie aikaa nii ei ehdi päivitellä samalla tapaa.











15 kommenttia:

  1. Sori tosiaan! Seuraan kyllä blogiasi, ja ymmärrän postausten harvenemisen, sillä itselläni on sama juttu tänne Sveitsiin muutettuani.

    VastaaPoista
  2. Tuota dödöä vois testata, kun oman suosikkini Herbina MarjaSpan valmistus on lopetettu ja sitä ennen käytin jotain Palmoliven dödöä mikä oli ihan hyvää. :)

    VastaaPoista
  3. Onkos tuo ravintolisä muuten apteekista saatavaa? =)

    VastaaPoista
  4. Ei sun tarvii pyydellä anteeksi. Bloggaat kun ehdit, ei siitä tarvii masentua jos joku ei jaksa postauksia odottaa :)

    VastaaPoista
  5. Täällä ollaan vielä :) kiva kun kerroit, pitääpä muistaa kommentoida jos on mielenkiintoinen bloggaus ym.

    VastaaPoista
  6. Tykkäsin tästäkin boxista kovasti, paitsi tuon miselliveden sijasta sain minipullon putsaria joka on ihan toivoton tapaus. Pullo kovaa muovia ja tuote niin jäykkää ettei tule ulos edes nurinpäin pulloa pitämällä.
    Tässä oli taas harmittavaa eriarvoisuutta tilaajien kesken kun jotkut saivat reilunkokoisen pullon misellivettä ja jotkut tuon onnettoman putsarin. Heidän fb-sivuillaan oli asia selitetty niin että pitkäaikaisille tilaajille oli lähetetty isompi tuote, mikä ei ainakaan minun kohdalla pidä paikkaansa koska olen tilannut boxia keskeytyksettä 2/2013 lähtien.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi että sait tuollasen fiasko tuotteen,muuten onneksi hyvä boxi.Ai mie en seuraa fb:tä ja itekki tilannu melkein alusta asti boksia minkä kokoinen sun tuote oli ku ei mun näyte ollu ku 20ml pieni pullo

      Poista
    2. Samankokoinen kuin sullakin eli 20ml. Eipä tähän maailma sorru mutta ärsyttää kumminkin.

      Poista
    3. Nii onhan se epäreilua kumminki

      Poista
    4. Kuulemma ne oli pitänyt molemmat olla noita pieniä mutta ongelmien vuoksi sitten toisesta saatu isompi ja kaikille pitkäaikatilaajille ei riittäny isoa

      Poista
  7. Mulla on bloggaaminen tippunu melko minimiin ku ei vaan jaksa, vaikka haluja oiski. Jospa ku terveys tästä tokenee.

    Aina luen kaikki postauksesi, kommentointi vaan turhanki laiskaa mulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti paranet pian ja saat uutta intoa bloggaamiseen.Kiva että kuitenki luet ja kommentit ovat vaan tärkeitä blogin kirjoittalle =)

      Poista