tiistai 19. kesäkuuta 2012

Vaateketju new yorker tulee suomeen

Suomeen tulee ensimmäinen new yorker ,joka on saksalainen nuorisomuotiketju ,itsellä ei ole kyllä kokemusta kyseisestä kaupasta vielää  =)

Ensimmäinen liike tulee syksyllä hyvinkään kauppakeskus willaan  ja onneksi myöhemmin avataan toinen myymälä helsingin itikseen

Jos jollain on kokemusta liikkeestä olisi kiva kuulla mietteitä ?

sitä odotellassa voi käydä näillä sivuilla vilkuileen Tästä

8 kommenttia:

 1. Ihania uutisia kerrot,JEEE. Tälläistä uutista mä oon ainakin odottanut. Sais vaan tulla useempaan paikkaan Suomessa heti. Prahassa ekan kerran kävin ko.kaupassa ja sitten esim. Pärnussa. Siellä on kivoja vaatteita myös miehille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. okei kiva että tieto ilahdutti ,ehkäpä se laajenee sitten myöhemmin suomessa ,kiva kuulla täytyy käydä kun itiksen kauppa avautuu =)

   Poista
 2. mä kävin tallinnassa kyseisessä kaupassa ja oli kyllä ihania vaatteita, sekä naisille että miehille.Vähän H&M:n tapainen paikka, ihan kiva :)

  vois tulla kyllä muihinkin kaupunkeihin :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta toivotaan että tulis muuallekki ja kiva kuulla että on ihania vaatteita täytyy käydä heti ku itikseen tulee

   Poista
 3. Tätä on odotettukin !
  Ruotsissa ollessa oon tykästynyt tähän kauppaan ihan kunnolla ! Ehdottomasti suosittelen siellä käymään sitten kun suvaitsee Suomeen saapua. Ja kyllä, muuallekkin päin Suomeen tuota kaivataan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos täytyy käydä heti ku rantautuu itikseen ja toivotaan että muuallekki tulis myymälöitä

   Poista
 4. Itse olen käynyt newyorkerissa Puolassa ja Bulgariassa. Mielestäni aivan mahtava vaateketju,josta löytyy ihaniavaatteita moneen makuun! Suosittelen lämpimästi!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla ,täytyy heti käydä kun se rantautuu itikseen

   Poista