lauantai 26. tammikuuta 2013

Ostoksia

Tänään ei vaan millään jaksanu aamulla lähtee kirpparille.Harmittaa kyllä edelleen valtterin loppuminen.Sinne ehti aina vähän myöhemminki.Jäähalliin on mentävä aamusta.Katsotaan jos huomenna menis,vaik ei paljoa rahaa.Tuhlasin nimittäin taas tänään.No nii sit niihin ostoksiin.



Lahjoitin myös uudelle lukijalleni nikalle muutaman "mysteeripaketissa" tulleen lakan .Nika testaa ne minun puolesta & tekikin jo postausta lakoista.Pääset sinne Tästä

Mä vietän iltaa yksin,kun puoliso kaverinsa mökillä.Luvassa varmaan illalla kynsien lakkausta.

9 kommenttia:

  1. <3<3 ihania! Mistä noi aasia-herkut on??:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla =) Mie selailin nettiä ,et mistä löytys noita kiina/japani tuotteita.Etenki keksejä /makeisia.Löysin sit yhden blogin kautta kaupan ,joka ei oo ees kaukana kyseessä siis oriental supermarket .Kannattee käydä jos kiinnostaa.Paljon myös ruokatuotteita.Kaupas ei ollut nii paljon makeisia ja keksejä mitä nettisivuilla ,mut ehkä tulee jossain vaihees lisää valikoimaan .

      Poista
  2. Toi suihkugeeli on tosi ihanan tuoksunen, mulla on sitä myös! :) Ja noi namit näyttää hyviltä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kumpaa tarkotat ku tuossa on vartalovoide ja vartalotuoksusuihke ?Ei suihkugeeliä.Tosin molemmat tuoksuu hyvälle =)
      Nameista jo yksi testattu ja oli ihan hyvää ,kerron viel tarkemmin testauksesta

      Poista
  3. Muakin harmittaa kyl tuo valtteri kun meni kiinni. :( itse myös tykkäsin käydä siellä. Jäähallilla en ole ikinä käynyt. Onko yhtä hyvä kuin valtteri?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo harmittaa tosi paljon .Jäähalli on ihan kiva ,mut ei yhtä hyvä ku valtteri .En nyt jaksanu tänäänkään herätä sinne .seuraavan kerran tais olla ens kk mut kato netistä näkyy aina millon auki.Ei siis joka pyhä ole.Käy joku kerta katsoon niin näet millanen se on .Tilavampi siel on kulkee ku valtterissa mut on se vähän sellanen hassu .Kyllä olen sieltäki löytöjä tehny ja joskus ollu myymässä

      Poista
    2. Joo vois käydäkin, kiitos :)

      Poista