keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Postissa Saapuneet

Nyt esittelen eilen & tänään saapuneita tuotteita ,jotka tuli postissa .Eilen tuli pieni tilaus mimaxilta ,johon hyödynsin kk bonukseni .Eilen saapui myös oriflame tilaus ,josta tosin vaan 2 tuotetta jää minulle ja loput menee sit muualle .Niitä en siis paljasta teille .Äidiltä tuli söpö koristekissa ,jonka voi laittaa roikkumaan mie varmaan pidän sitä sängyllä.Lisäksi oli kummitytöltä piirrustuksia  =).Lopuksi tänään tuli ihana paketti uudelta yhteistyökumppanilta kynsitukku.comilta .Kerron tuossa kuvien kera hieman sisällöstä. Kiitos viel suuresti .Tykkäsin kaikista .

 Mimaxilta tilasin kynsitarroja & yhden arkin water decalsseja
 Oriflame paketista mulle jäi vain feet up jalkavoide (pinkki greippi)ja kajaali /rajauspuikko
 Yhteistyökumppanilta kynsitukku.comilta saatu 3 kinetics lakkaa ja kinetics matkasetti
 Kinetics matkasetti sisältää : söpön seepra viilan ,söpön delfiini bufferviilan ,manteli kynsinauhaöljyn (5ml)ja päällyslakan (5ml)
Äidin lähettämä söpö kissa  <3

Lupasin myös infota teille kynsitukku.comiin on tullut aivan uusi palvelu ja tämä on vain saatavilla heiltä. Kyseessä on kynsitipit ,jotka voit saada nyt itse valitsemalla kuvalla.Mikäli kiinnostuit voit käydä lukemassa aiheesta tarkemmin heidän sivuilta Tästä

Testailen nuo lakat ajan kanssa & niistä tulee sitten kuvia .Myös arvostelua .

Mitä tykkäsitte ?


Jos joku tosiaan kaipailee kinetics lakkoja ,niitä myydään siellä kynsitukku.comin sivuilla.Verkkokauppaan pääsee vaik suoraan sivupalkin logosta .



12 kommenttia:

  1. Onpas taas tullut kaikkea kivaa postissa :) Tuo kissa on ihana :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on tullut & se oli suloinen =) äiti oli löytäny kirpparilta

      Poista
  2. Kivoja ostoksia! Varsinkin toi kissa on suloinen :D

    VastaaPoista
  3. Kiiiiiitos eekku! Juuri kolahti pakettisi postiluukusta! Kaikki lakat on ihania ja just sellasia, joita en vielä oo kokeillut/omista! Ootan innolla seuraavaan lakan vaihtoon ja että saan tehä näistä postauksen!:) laitan sitten linkin sun blogiin!;)

    Ps. Ihania juttuja ja kiva toi sun uusi yhteistyökumppani.:)

    VastaaPoista
  4. Ihania noi pääkallotarrat :) Ja toi kissa x) <3

    VastaaPoista
  5. Hei! Tilasin siulle sen tarra-arkkisetin Born Pretty Storesta, toivottavasti osasin ottaa oikean :D Hintaa sille tuli 3,55 € :)

    VastaaPoista