lauantai 2. helmikuuta 2013

Buzzador Etsii Bloggaajia

Kuulun itse siis buzzadoriin,jossa ideanahan on päästä eri kampanjoihin & saada testata tuotteita.Jakaa näytteitä ystäville & tutuille .Kertoa käyttökokemuksista raportin muodossa.Itselleni jokin aika sitten ollut dove testaus oli ensimmäinen ja odotanki innolla jo uusia ,jos vaan pääsen mukaan.Aina ei ole varmaan et pääset jokaiseen testiin ,vaik kuuluisitkin kohderyhmään.Nyt buzzador etsii tänä vuonna nimenomaan lisää bloggaajia testaajiksi. Joten jos kiinnostuit voit käydä liittymässä Tästä.Muistathan merkata myös blogiosoitteesi profiilitietoihin.

Toinen tapa  liittyä on  : voi myös lähettää sähköpostiviestin "Finland eekku1980" osoitteeseen "register@buzzador.com" tai lähettää tekstiviestin "Finland eekku1980" numeroon +4560991000. Ystäväsi saa välittömästi paluuviestissä kirjautumistietonsa. Kirjautuessaan sisään ensimmäisen kerran tulee hänen viimeistellä käyttäjäprofiilinsa. Tekstiviestin lähetys maksaa normaalin tekstiviestihinnan Tanskaan. Lisätietoja hinnoista saat operaattoriltasi.

Ja muistakaa merkata bloginne sinne profiilitietoihin ,mikäli liitytte !

vastaan mielelläni ,jos kysyttävää & lisätietoa voit lukea buzzadorin sivuilta Täältä

Heräsikö kiinnostus?

Mainitsen vielä että liittyminen on täysin ilmaista ! Joitain kampanjoita voi olla pienellä maksulla ,mutta siihen kun merkkaa ettei ole kiinnostunu maksullisista näin ollen kaikki ilmaiskampanjoita.

7 kommenttia:

 1. Onko tämä täysin ilmaista hommaa ? Eli tosiaan mielenkiinto heräsi (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä täysin ilmaista =) joitain saattaa olla pienellä kustannuksella ,mut itse merkkasin etten ole kiinnostunut maksullisista vain täysin ilmaisista.se kysymys tulee siel profiilin luonnissa.Nyt vaan linkistä liittymään =)

   Poista
  2. Menin liittymään, ja olen jo siinä vaiheessa että pitää kutsua ystävä mukaan, onko tämä pakollinen juttu?

   Poista
  3. Ei ole pakollista ,pääasia et luot profiilin ja täytät sinne tietosi =) Voit sit myöhemmin päivitellä niitä muita ja jos joskus haluut kutsua kavereita .laitoin varalta sun blogiin viestiä =).

   Poista
 2. Minä innostuin kanssa heti,kun oli ilmaista saatavaa :D
  Olen kanssa ihme harakka ,kun kaikki vaan mitä ilmaiseksi saa.

  VastaaPoista