lauantai 13. huhtikuuta 2013

Ei Niin Onnistunut Lakkaus & Paljastuksia

Poistin illalla pitkään olleet glitterlakat kynsiltä.Päätin sitten olla lakkaamatta kynsiä ja laitoin vaan aluslakan kynsille.Tänä aamuna olikin jotenki parempi fiilis kun ei tarvinu alkaa poistaan lakkoja vaan sai alkaa suoraan lakkaamaan.Mielestäni nämä ei täysin onnistuneet ,mutta enköhän pärjää taas vähän aikaa.Laitan loppuun viel yhden paljastuksen älkää järkyttykö.Harmittaa kynsien halkeilu ja joistain kynsistä varmaan huomaa kun ne on repeämäisillään.Miksi aina niin syvältä ja vaikeasta kohtaa.

 Käytetty:
-Eveline maksimaalinen kynnenkasvattaja (saatu swapissa)
-Universal Nails sävy 21 (saatu aiemmin blogin kautta)
-CR sävy 41
-Color Club 0-60 pikakuivattaja
-Kynsitarroja


Nytten se paljastus.Olen monesti kertonu että oikeasta kädestäni on sormet poikki.Päätin nyt paljastaa tän ihan kuvana vaik moni varmaan asian jo tiesi.Olen oikea kätinen =)
Älkää järkyttykö!

Mitäs olette mieltä lakkauksesta ?


19 kommenttia:

 1. Nätit lakkaukset! Saanko kysyä mitä sun sormille on käynyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja saa kysyä.Tein pienenä isän kanssa polttopuita sähköisellä halkomakoneella siinä ne sit meni

   Poista
 2. Mun mielestä toi lakkaus on ihan jeez. Mitä tosta nyt järkyttyy, kaikilla on omat massasta poikkeavuutemme. Mun mieheltä on kokonaan kans yx sormi poikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla et tykkäät =) ja kiva ettet järkyttyny onhan noita tosiaan aina monella tapaturmasesti mennyt

   Poista
 3. ei miuta järkytä tuo sormettomuus yhtään..ja kynsikin näyttäs olevan etusormessa oikein hyvä. Tosi kauniit on nuo kynnet..mie diggailen..

  VastaaPoista
 4. En järkyttyny, mutta yllätyin! Onneksi olet aina silti tykännyt lakkailla kynsiäsi etkä ole moisen antanut sitä haitata. :) Ihanat kynnet!
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mella kommentista =)onhan se vähän haastavampaa tehdä kynsiä ja koruja =)

   Poista
 5. Minäkin ehkä vain yllätyin tuosta sun oikeasta kädestä, mutta ei se mitenkään järkyttävä ole. Kiva että näytit sen täällä ja hienoa ettet ole antanut sen häiritä itseäsikään vaan lakkailet rohkeasti näyttäviä kynsiä. :)
  Nätit lakkaukset!

  VastaaPoista
 6. Eb järkyttynyt :) kiva lakkaus♥

  VastaaPoista
 7. tuosta kynsien halkeilusta ja repeilystä sen verran että olethan kosteuttanut kynsiä tarpeeksi? itsellä lohkeili tosi paljon joskus mutta rupesin käyttämään tuollaista kosteuttavaa hoitolakkaa (sally hansenilla ainakin on sellainen) jota laitetaan ennen aluslakkaa. ja rasvaan pelkkiä kynsiä useamman kerran viikossa :)
  on hienoa että uskalsit laittaa tuon kuvan kädestäsi, ei se mitenkään järkyttänyt ainakaan minua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla vika kyllä siinäkin ,rasvaan kyllä mutta kiitos vinkistä.Tosin työnikin kuluttaa aika paljon ja varmaan tämä talvikin osa syyllinen.Kiitos kovasti kommentista ja kiva kun vierailet blogissani.(tänään ne 2 kynttä oli pakko leikata ku tarttui nii pahasti jo vaatteita pukiessa )

   Poista
 8. Mäkään en järkyttynyt yhtään, tosi rohkeaa että uskalsit paljastaa sormesi! Laita vain jatkossakin kuvia oikeasta kädestäsi :) Tuollaisia asioita voi helposti hävetä, mutta se on ihan turhaa. Tsemppiä! ps. tuo CR:n lakka on tosi herkullinen, nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ja se on kyl kaunis lakka =)

   Poista
 9. Ihana, kun uskalsit laittaa ton kuvan sun toisesta kädestä tänne :)
  Mäkin yllätyin silloin ekan kerran, kun näytit sun käden silloin, mutta en kyllä järkyttynyt, se on persoonallinen käsi :)

  VastaaPoista
 10. Tosi rohkeaa, että uskalsit laittaa kuvan kädestäsi. Mutta kiva vain, se on vain kiva, ettet anna sen häiritä sinua ja ihanasti olet saanut lakattua tuon etusormen kynnenkin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta ja sori unohtunu vastata tähän

   Poista