keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Heinäkuun Livbox

Tänään saapui postissa heinäkuun livboxi jota olinki jo hieman odotellut.Postaus sisältää siis kuvia paketista,joten älä lue jos odottelet vielä omaasi etkä halua pilata yllätystä.




 Sunsilk pro heat lämpösuoja/kiiltosuihke (150ml/ovh 4,90e)
 Herbina tuuheuttava kuivashampoo (200ml/ovh 4,95e)
 Glitterin nutturavalkki(ovh 3,90e) ja koristepinnit (ovh 6e)
 Schwarzkopf professional tehohoito (ovh 18,70e/150ml) näytekoko 30ml
 Carmex cherry lipbalm sk 15 (ovh 3,95e)
Paketti sisälsi myös glitterin kampausoppaan

Tämän kk paketti oli siis aika hiuksiin painottuva ja itse olin tyytyväinen.Tykkään myös todella paljon kirsikkahuulirasvoista,joten testaan mielelläni.Hiusopas löytyy jo ennestään,jossa kyllä kauniita kampauksia.

Tuliko teille samanlainen paketti ja mitä piditte ?

Ainoa pettymys oli tuo nutturavalkin väri ,jos joku sai tumman ja haluaa vaihtaa tuohon vaaleaan nii ota yhteyttä?



26 kommenttia:

  1. mulla on ollut tota carmexin huulirasvaa mutta olin näköjään jollekin ainesosalle allerginen koska rasva vain pahensi rohtuneita huuliani :( iho hilseili huulten ympäriltä ja kaikkea, yh. roskikseen meni vaikka tuhlasin aikaani kun piti juurikin toi kirsikka löytää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei tosi ikävää sellanen.Toivon ettei mulla tule tuosta mitään.

      Poista
  2. oooh, vaikuttaa ihan kivalta. Itsellänikin on tummat (mustat hiukset), joten toivottavasti tuo valkki ei ole tuon värinen (jos tulee kaikille), tosin luulen, että se ei ihan vielä käy miulle, kun hiukset on lyhyet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo paketti oli kyllä muuten kiva paitsi valkin värin osalta.Toivotaan että sulle tulee tumma,jos kuuluu pakettiin.En yhtään tiedä mitä muut ovat saaneet kun ei näkyny viel postauksia.Toivon että saisin vaihdettua tuon valkin =)

      Poista
  3. siis tuo karmexin huulivoide on ihan hirveetä. mie ostin ja kerran kokeilin ja annoin eteenpäin :) ei oo miun juttu ollenkaan..tuosta hiusoppaasta haluisin kuulla lisää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi ei oot jo toinen joka ei ole siitä tykänny joten voi olla että miekään en pidä.Jos löydän sen toisen hiusoppaan voin laittaa sulle tulemaan =)

      Poista
    2. Löysin niin laitax mulle viel sähkärillä sun osoitteen =)

      Poista
    3. hei mahtavaa..laitoin sille sähköpostia. Kiva vielä kun ilmoitit erikseen mehtäpirtissä :)

      Poista
  4. Tuo hiusopas on tainnu tulla jonkun cosmon välissä, ihan jees opas. Muuten aikas tylsä paketti, kun melkein pelkkiä hiustuotteita.

    VastaaPoista
  5. Ihan tismalleen sama sisältö , kuin mullakin ja henk.koht olin hieman pettynyt sisältöön :( .
    Mäkin muistelisin kokeilleeni tota CARMEX:a joskus ja on aikas tujua tavaraa.. rohduttaa huulia .. :(!
    Harmi tuo valkin väri , toivottavasti saat vaihdettua jonkun kanssa .. mulle tuli myös vaalea ->onneksi !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi ei sit toi rasva on varmaan kauheeta ku niin moni haukkunu ja tosi harmi et sain vaalean valkin.Hyvä et sulle tuli oikea väri

      Poista
  6. Mulleki tuli eilen paketti ja oli sama ku sulla :)

    VastaaPoista
  7. Olit ensimmäinen, joka bloggasi tästä livbox tuotteesta mun blogin lukulistalla. :D Eli olit näköjään jo eilen saanut tämän livboxin, niin en voinut tulla kommentoimaan...

    Tykkäsin hirveesti livboxista, kun se oli isompi paketti verrattuna edellisiin. Ja hiustuotteita onkin ollut tarkoitus ostaa. Esim. lämpösuoja! Donitsinutturan annan yhdelle vaaleatukkaiselle kaverilleni. :-)
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mulle tuli jo eilen =)mieki tykkäsin ja täytyy varmaan antaa toi omakin jollekki vaaleahiuksiselle,koska kaikille on tullu vaalea.

      Poista
  8. Mulla täysin samanlainen paketti ja tykkäsin hurjasti. Valkin ja pinnit annan tyttärelle, mut muut omaan kokeiluun. Huulivoidetta olen tänään laitellut, eikä ainakaan vielä mitään ole tullut, ihan hyvältä se tuntuu.
    -päivi-

    VastaaPoista
  9. Mulla on tollanen tumma hiusdonu, hih. :D Vähän väärä väri mun vaaleille kutreille. En oo livboxin tilaaja mut vaikuttaa kivalta. :) Mulla on kans itellä tota Herbinan kuivashampoota, se ei oo mun mielestä vaan kovin hyvää.. huonointa varmaan kaikista kuivashampoista joita ite oon omistanu. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei mua kyl harmitti kun ei voi käyttää tota vaaleaa,mut ehkä sit pitää ostaa joskus tumma.Mullaki muutama kuivashampoo mut en ole viel testannu.

      Poista
  10. Mä oon ostanut tollasen vaalean valkin blondi-aikoinani ja nyt käytän sitä mun ruskeassa tukassa. Kunhan riittää hiuksia peittämään sen, ei se vaalea väri haittaa. :)

    VastaaPoista
  11. Mulla on itsellä tumma valkki, ostin aikoinaan Glitteristä.

    Jotenkin tommosissa jutuissa pitäis olla tarkemmat tiedot, että onko tummat vai vaaleat hiukset jos esim. valkkeja lähetellään. Tai eikös sinne Livboxin sivuille pitänyt laittaa jotain tietoja, en oo nyt varma. Niin tommoset ois ainakin aika tärkeitä mun mielestä.

    VastaaPoista
  12. joo oon päivittäny sen profiilin en muista oliko hiusten väristä kysymystä

    VastaaPoista
  13. Kun mulla on nää punaset hiukset mietin pitkään, että minkä värisen valkin ostan. :D
    Päädyin kuitenkin ostamaan sellasen ruskeen.. (: Tosiaan jos vaan on tarpeeks hiuksia, että se valkki peittyy kunnolla niin ei oo sen värillä niin väliä. (:

    VastaaPoista