sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Buzzador Vileda Mikrokuituliinat

Mahtavaa pääsin mukaan buzzadorin vileda mikrokuituliina kampanjaan.Nyt vaan odotellaan paketin saapumista kotiin,jotta pääsee testaileen.Jos et itse vielä kuulu buzzadoriin ja olet kiinnostunut pääsemään mukaan ilmaisiin testauksiin niin suosittelen kyllä lämpimästi liittymään.Olen myös erittäin kiitollinen jos haluat tehdä liittymisen minun kauttani.(se hyödyntää minua hieman pisteiden muodossa)toki voit liittyä muutakin kautta.

Tässä kuiteski ohjeet viel kerran  minun kautta liittymiseen

Olen sitä mieltä että sinunkin tulisi olla Buzzador!
Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen.
Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt.
Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua.
Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi (minun käyttäjänimi on eekku1980):
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=eekku1980>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=eekku1980</a>

Voit myös lähettää sähköpostiviestin:  Finland eekku1980  osoitteeseen register@buzzador.com tai lähettämällä tekstiviestin:  Buzzador eekku1980  numeroon +4560991000 saadaksesi kirjautumistiedot välittömästi. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla pääset viimeistelemään käyttäjäprofiilisi, jolloin pystymme valikoimaan sinulle sopivia kampanjoita.
Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä:
<a href=http://www.buzzador.com/fi?refstr=eekku1980>http://www.buzzador.com/fi?refstr=eekku1980</a>

#viledabuzz #buzzador #vileda
Lisätietoa viledan tuotteista heidän nettisivuiltaan http://www.vileda.com/fi

Kerron vielä testauksesta kunhan tuotteet kotiutuu =)

Pääsikö teistä kukaan mukaan ?


8 kommenttia:

 1. Vähänkö huippu kampanja! Mulle ei valitettavasti tullut kutstua, mutta oisin mielellään lähtenyt mukaan testaamaan. :)

  VastaaPoista
 2. Niin on tosi käytännöllinen koska jokainen nainen ainaski siivoaa ja oli kyl mahtava päästä mukaan.Harmi ettet sie tällä kertaa päässyt mutta ehkä johonki muuhun kampanjaan sit ens kerralla.Muaki ois kiinnostanu ne kynttilät jotka vaihto väriä mut en saanu kutsua siihen

  VastaaPoista
 3. Mä pääsin tähän kampanjaan kans mukaan :)

  VastaaPoista
 4. Höö, en päässy! Mulle saa sitten lähettää näytteitä jos niitä tulee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettet päässyt ja okei pidetään mielessä jos tulee =)

   Poista
 5. Mulle ei oo tullu kamppanja kutsuja pitkiin aikoihin :((!!

  VastaaPoista