keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Ostoksia&Muuta Höpinää

Vuosi vaihtui ja jotenki ei meinaa tajuta olevan jo tammikuu.Ehkäpä johtuu lumettomuudesta,jota ei yhtään ikävä.Tällänen talvi ois kyllä mahtava ei liukasta eikä loskaa.Olen kokenut tarpeeksi kovia talvia esim 40 asteen pakkasessa lähtenyt odottamaan koulubussia,jonka tulo ei niin varmaa ollut.Kaikesta olen selvinnyt kuiteskin.Tässä kuiteski pieniä ostoksia viime vuoden puolelta ja muutama muukin.

 Liimapuikko,tarroja & nameja
 Depend chameleon lakka sävy 2085(kicksissä oli paljon alennuksessa kynsilakkoja kuten nämä puoleen hintaan)
 Hiusväri vihdoinki ostettu(pitäs vaan saada viel laitettua)
 Ale suklaata
 Heidiltä tuli myöhästynyt joulukortti ja korutarvikkeita(kiitos)
 Asukkaalta saatu suklaata
 Naapurilta saatiin tällänen paketti (kiitos viel kerran jos satut lukemaan)
 Postissa tullut maksuton kahvinäyte
 Silmä/huuli rajauskyniä (ebay)

Postissa saapui myös jokin aika sitten kissojen nimipäiväkalenteri ja mukana herkkupussi(pussin lahjoitan jollekki ystävän kissalle)

Huomasitteko että kuvat ei enään perinteisellä sinisellä matolla?(vaihdoin mattojen paikkaa ja nyt siinä meidän yksi kissamatoista)

Loppuun yksi hyvä biisi =)

Vielä kerran ihanaa alkanutta vuotta kaikille !


9 kommenttia:

 1. Hauskoja noi rajauskynät, näyttää ihan tavallisilta tusseilta! En ole mitään mainittavaa postia saanut, eikai sieltä ole tulossa jotain? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ihan kivoja tilasin ku halpoja.Uups no nyt paljastin yllärin eli postia tulossa =)

   Poista
 2. Ei kyllä oikein meinaa pysyä kärryillä, että on joulu ja uusivuosi jo vietetty. Kaipa se tosiaan on tämä lumettomuus, vaikka täällä eilen satokin vähän lunta, sekin oli aamuun mennessä sulanu. Joka tapauksessa hyvää alkanutta vuotta sulle. :)

  VastaaPoista
 3. Oi ootpas taas ostellu ja saanu kaikkea! :) Nams... Suklaata<3 Munkin pitäis käydä ostamassa varmaan tänään hiusväri ja värjätä vihdoinki tää pehko :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti fani ja heh mulla on kyl suklaata vaik muille jakaa.Puoliso ei oikein välitä syödä.Niin mieki oon tainnu viimeksi joskus 3-4 vuotta sit värjätä.Katotaan ny milloin saan ton laitettua päähän,mut ostettu ainaki =)

   Poista