sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Buzzador Thermacare Kampanja

Tosiaan niinku aiemmin mainitisin pääsin mukaan buzzadorin thermacare kampanjaan mukaan.Toivottavasti kaikki ovat saaneet näytteensä joille postitin.Ehdin vasta tänään testata tuota tuotetta ja ihan kivasti se lämmitti.Kyllä voisin jatkossakin käyttää kyseistä tuotetta.Minulla jäi ainakin positiivinen kuva tuotteesta ja mielelläni kuulen mitä te muut olitta mieltä tuotteesta.

Lisätietoja tuotteesta löytyy www.thermacare.fi
Nämä ovat myynnissä apteekeissa hintaan 11,50e/3kpl pakkaus

Mikäli sinä kiinnostuit buzzadorista voit liittyä myös minun kauttani
Olen sitä mieltä että sinunkin tulisi olla Buzzador!
Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen.
Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt.
Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua.
Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi (minun käyttäjänimi on eekku1980):
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=eekku1980>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=eekku1980</a>

Voit myös lähettää sähköpostiviestin:  Finland eekku1980  osoitteeseen register@buzzador.com tai lähettämällä tekstiviestin:  Buzzador eekku1980  numeroon +4560991000 saadaksesi kirjautumistiedot välittömästi. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla pääset viimeistelemään käyttäjäprofiilisi, jolloin pystymme valikoimaan sinulle sopivia kampanjoita.
Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä:
<a href=http://www.buzzador.com/fi?refstr=eekku1980>http://www.buzzador.com/fi?refstr=eekku1980</a>

Tai sitten ihan http://www.buzzador.com/fi3 kommenttia:

  1. Kiitos kun pääsin kokeilemaan ThermaCarea! Hartioiden jumitus ja sen seurauksesta päänsärky oli koekaniinina. Ihanasti lämmitti, rentoutti ja kyllä minulla päänsärky hävisi. Olin epäilevä, mutta pitää todeta, että auttoi tuohon vaivaan, miksei siis auttaisi johonkin muuhunkin vaivaan .
    -päivi-

    VastaaPoista
  2. Voi kakka .. mä en ole ehtinyt tuota vieläkään testailemaan .. Sorii , mutta aion kyllä testata sen :)!

    VastaaPoista