perjantai 1. elokuuta 2014

Arvonnan Voittaja

Arvonta tosiaan päättynyt ja voittaja arvottu random.orgin avulla.Tällä kertaa olin innoissani voitto menee ihanalle rakkaalle blogiystävälleni Mellalle

Suuret onnittelut Mella <3


Kuva lainattu täältä

Kiitos kaikille osallistuneille !


6 kommenttia:

 1. Oii miten kiva että meni tuttavalle! :) onnea mellalle!

  VastaaPoista
 2. Oooo! Pitkästä aikaa voitin jotain arvonnassa ja ihana palkinto olikin! :)

  Kerronpa sulle, että sain yhden soiton aamulla jossa mua onniteltiin arvontavoitosta kun olin osallistunut johonkin nettikyselyyn... olisin saanut 5 Olivia -lehtee ja 70 euron arvoisen laukun ja minun ei olisi tarvinnut maksaa kuin 24 euroa siitä, että saan ne itselleni. Miten typerää muotoilla tuommoinen tarjous arvonnan nimiin, koska siitä olisi pitänyt maksaa ja ties mitä jatkotilauksia olisin sitten vaan saanut tulevaisuudessa yrittää peruutella! :( Ei ollut hyvä se ja tietysti kieltäydyin!
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana että se sattui sulle =)
   Ikävää että yrittävät tuolla keinoin saada tilaamaan lehden =(
   Käytkö vastaan viel sun sähköpostissa mun viestiin paketin tiimoilta

   Poista
  2. Mulle on kans tullut noita, että saat "ilmaiseksi" lehden tai olet voittanut. Ja sitten tulee, että tämä maksaa vain "muutaman" euron ja sitten se olisikin ollut jonkun 20e. Musta se on enemmän kuin muutama euro vaikka joku sanoisikin, että muutama on 3-99.

   On tullut joskus toinenkin vastaava jossa se hinta olisi loppujen lopuksi ollut 80e muutamasta numerosta ja rihkamakoruista. ja väitettiin halvaksi tai jopa ilmaiseksi. Sitten sanottiin, ettei kenenkään talous tuohon kaadu. Kyllä helposti voi kaatua. Joillekin 80e on iso raha.

   Poista