tiistai 9. syyskuuta 2014

Syyskuun Livbox

Tänään saapui taas tuo mystinen laatikko eli livbox.Odottelinki jo sitä hiukan.Täytyy myöntää jälleen muutama ehti postata boxista ja mie kävin jo kurkkimassa.Täytys malttaa odottaa aina oma boxi ensin.Käyttekö te kurkkimassa etukäteen?

Minusta boxi vaikutti erittäin kivalta ja luulenpa että suurimman osan tulen ajanmyötä käyttämään.Hiuslakka puolestaan saa luvan mennä puolisolle.Mie oon viimex yläasteella käyttäny eli ikuisuus sitten.

Mitä ajatuksia herätti?
Oliko teillä samat tuotteet?

14 kommenttia:

 1. Yhden tuotteen erolla, mutta muuten sama :)
  Miulla oli vaahtoputsarin tilalla syväpuhdistava geelipesu kasvoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh taisin tiikeriankan blogissa nähdä sen tuotteen =)

   Poista
 2. Tämä oli kiva boxi. Sama sisältö kuin sullakin :)

  VastaaPoista
 3. Mä en varsinaisesti käynyt kurkkimassa muiden blogeja, huomasin vaan bloggerin avatessani että Livbox-postauksia on tullut ja yhdessä blogissa oli aloituskuvana boksin sisältö. Onneksi tajusin lyödä sivun kiinni :D Hyvä boksi, mulla oli kans se geeliputsari ton vaahtoputsarin tilalla.

  VastaaPoista
 4. Kivoja tuotteita, pitäisiköhän itsekin tilata livbox.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva boxi taas ja mie ainaki suosittelen.Mukavasti piristää joka kk saada tää ylläri ja meneehän se raha johonki kuiteski.Tuossa tän päivän herkkuswap postauksessa kerroinki et yx livbox koodi tarjolla

   Poista
 5. Boxi oli kyllä jälleen mieleen. :) Mulle tuli tuon vaahdon sijasta geeli puhdistus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja niin se tais olla ainoa vaihtuva tuote

   Poista
 6. Mä yritän kyllä aina malttaa mieleni, ettei tulis muiden postauksia luettua ennen kuin oma on hyppysissä ;) Ennen tätäkään ongelmaa ei ollut, kun oli postilla töissä niin sai heti aamusta kahvitauolla availla Boxia... :D

  VastaaPoista