keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Loppunutta Kosmetiikkaa

Viime postauksesta loppuneiden osalta onkin vierähtänyt aikaa.Täytynyt jo moneen kertaan kirjoitella,mutta aika ei riitä ja sitten kertyi jo suuri määrä lisää.Tulin siihen tulokseen että pelkät kuvat saavat riittää näiden osalta ja voitte kysellä sitten tuotteista tarkemmin kommentoimalla.Yritän vastailla parhaani mukaan mitä tuotteista muistan ja tiedän.Täytyy koittaa jatkossa postailla tiheämmin ettei pääse näin pahaksi ja kiva saada nuo vihdoinki roskiin.Pieni määrä tuotteista ovat vaan vanhentuneet tai muuten piloilla,joten saavat luvan lähteä roskiin.

 Eka satsi ja alla eriteltynä Toinen satsi ja alla eriteltynäKysykää rohkeasti,jos jotain tulee mieleen 


14 kommenttia:

 1. Oho vau, sulla onkin tosi paljon loppuneita nyt! :)

  VastaaPoista
 2. No jopas oli pläjäys.
  ps. Täällä ois arvonta http://sateenkaarenaika.blogspot.fi/2015/04/koru-arvonta.html#comment-form

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan noita ja juu huomasin arvontasi kyllä,mutta kun mie hukun muutenki koruihin nii annan mahdollisuuden muille voittaa =)

   Poista
  2. No niin mä vähän ajattelinkin, mutta mainitsinpa vaan. =)

   Poista
 3. Huhhuh! Miten voiki saaja kulutettua nuin paljo kaikkea. Itellä loppuu ihan liian hitaasti kaikki. :D Mitä tuo baath sininen puteli on? Oon nähny nuita mut en muista. Kerrokko siittä vähä tietua, haluaa tietää. :D :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätyin vähän itsekkin ja tarkoitat varmaanki tuota sinistä spaah pulloa.Kyseessä kylpyvaahto,mutta itselläni ei ammetta joten käytin ihan suihkugeelinä.Hyvin toimi niinki.Siinä sellainen kiva hieman karkkimainen tuoksu ja ostin i love me messuilta,Suomessa en ole nähnyt missään kaupoissa myynnissä.Pullon ulkoasu minusta kaunis ja tuon putelin säästinki,mulla tais olla viel toinen puteli jemmassa.Valmistaja on mellor&russell tuote 200ml .Toivottavasti tästä oli jotain hyödyllistä tietoa sulle

   Poista
  2. Uu juu oli hyötyä. :) Harmi ettei Suomesa myyä tuota koska jep tuo puteli on kyllä ihana ja vaikuttas olevan muutenki ihanaa tavaraa. :D

   Poista
  3. Kiva juttu ja tosiaan ainakaan en oo missään kaupoissa törmänny =)

   Poista
 4. Oho, tosi paljon loppuneita. :C

  VastaaPoista
 5. Täällä ollaan, hyvä kun laitoit linkin, minä pönttö. Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu ja tervetuloa toivottavasti viihdyt =)

   Poista