tiistai 9. kesäkuuta 2015

Kesäkuun Livbox

Vihdoinki sain eilen hakea oman livboxini postista.Toimitustapana mulle siis edelleen normaali posti,mutta nyt moni sai jo aiemmin boxinsa harkitaan vaihdanko toimitustapaa.Tällä kertaa jo tiesin sisällön kun ei malttanu olla lukematta blogeista,mut ei se niin vakavaa ole.Katsotaan nyt kuitenki mitä boxista kuoriutui tällä kertaa.
 Rexona Antiperspirantti ovh 9,90e
 Lumene Natural Code Kajaali ovh 7,90e (mun sävy nro 2 pearly taupe)
 Rimmel Kynsilakka ovh 5,50e (oma sävy 513 let`s get nude)
 L`occitane Suihkugeeli 30ml ovh 16e/250ml
 Bernard Cassiere Kosteuttava Mattafluidi 15ml ovh 49e/50ml
 Kubiss London Kivipuuteri  ovh 3,95e (oma sävyssä nro 2 candle)

Extrana paketissa oli compeed rakkolaastareita sekä jordan hammasharja.Myöskin pari etukoodi lappusta,joita ei näy kuvissa.

Minusta oikein kiva boxi vaikka vähän toivon että saisin herbinan vartalotuoksun,joka oli vaihtoehtona tuon kynsilakan tilalla.Silti moni näistä päätyy käyttöön.Dödöä jo testasin ja hammasharja pääsi myös käyttöön kun olis ollut ostolistalla muutenki.Kajaali vaikutti myös hyvältä kämmenelle testattaessa,joten sekin varmaan pääsee käyttöön piakoin.

Mitä ajatuksia sisältö herätti teissä?

Lisätietoa boxista ja tuotteista löydät livboxin sivuilta Täältä(en hyödy klikkailusta)
2 kommenttia:

 1. Mä en oo tilannut taas vähään aikaan Livboxia, tän vuoden puolella boxit on ollut mun mielestä vähän tylsiä, mutta tästä boksista tykkäsin ja vähän harmittaa etten tilannut :) Olis kiva, jos sä jossain vaiheessa koittaisit tota kynsilakkaa ja laittaisit arvion tänne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en oo vaan raskinu lopettaa kertaakaan tilausta ja saan viel tuolla alkuperäisellä hinnalla 13,90e kun nykyäänhän se on jo 16,90e
   Koitan testailla tuota lakkaa jossain vaiheessa =)

   Poista