maanantai 26. marraskuuta 2012

Ostoksia

Tosiaan viikonloppuna oltiin puolison kanssa tallinassa & tässä nyt kuvia mun vähäisistä ostoksista .

 Karkkia & keksejä .Osa tallinasta ja sit loput laivalta .Jotain pientä myös tulevaan herkkuarvontaan ,eivät näy kuvassa .Saattaa tästäkin jotain sinne eksyy .
 Hello kitty kaupasta ostetut  korvikset  
 Kookos/banaani vartalovoide ja kynsilakanpoistoliinoja
 China glaze  lakkoja 3kpl pink voltage,towel boy toy ja nova
 New yorkerista parit alusvaatteet
ed hardy housut

Sitten postissa tulleet :

 Usahana pastilleja + tarroja  ja hello kitty purkkaa
Helmikuumeen tuire-sini laitto mulle muutaman korutarvikkeen testattavaksi ,laitan kuvia kun ehdin näistä jotain valmistaa .Kiitos tuire-sini

Mitä piditte mun ostoksista ???


8 kommenttia:

  1. Tosi kivoja ostoksia! Ja ootan ihan innolla herkkuarvontaa! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos <3 ja sitä kannatteekin odottaa ,enköhän ens viikolla viimeistään saa käyntiin.

      Poista
  2. Aivan ihanat nuo korvikset ja muitakin kivoja ostoksia :) Mullakin on ollu noita usahana pastilleja ja ihan hyviä ovat =)

    VastaaPoista
  3. IHanan värisiä noi lakat, voisin ostaa itsellekin tuollaisia. Mulla on muutamia China Glazen lakkoja, jotka voitin vuoden alussa yhdestä arvonnasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ne oli hienoja & omistan itekki muutaman china glaze lakan ,varmasti ostan myöhemmin lisää .setti sattu oleen alessa nii lähti mukaan .

      Poista
  4. Kivoja ostoksia ! Oi, New Yorker ! Onneks meidän Tallinnan reissu lähenee hitaasti mutta varmsti.. Toivottavasti löydän tuon putiikin sieltä, saan taas uusia vaatteita kun Suomesta ei tahdo löytyä mieluisia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos =) siellä on kyl kiva käydä vaik toi olikin vasta mun toinen reissu ,koska olen aina luullu ettei mun vatsa kestä laivaa .Nuorena olin 2 kertaa ja molemmat kerrat ihan kauheeta pahoinvointia.onneksi nyt tietää et pystyy meneen .New yorker löytyy ainaki kiristiine kauppakeskuksesta sekä rocca al mare kauppakeskuksesta =).Tästä on viel nii helppo ja lyhyt mennä laivalla tuonne .meettekö yöksi hotelliin ??



      Poista