lauantai 26. tammikuuta 2013

Ed Hardy Kynnet

Hieman poikkesin lakkojen käyttölistasta.Nämä on myös testaamatta kynsille,mut olen itse ostanut.Yritän sit jatkaa linjalla testiin saadut lakat pois alta.Voi että noi tarrat on ihania.Suuri lämmin kiitos mella sinulle näistä.
Moni varmaan huomaa tuon peukalonkynnen,josta jo mainitsin aiemmin.Jouduin tosiian leikkaan nysäksi.Mun kynsinauhat on hiukan kuivat & jotain glittereitä saattaa näkyä muualla kun pitäs.Näistä tuli kuitenki ihan kivat.
Käytetty: cc base coat,fool`s gold by tiia vanhatapio,moda young 37,depend top coat,eveline pikakuivattaja & kynsitarroja

Mitä tykkäsitte?


15 kommenttia:

 1. Näähän on kivat ! Ovat kyllä aivan siun näköiset :)

  VastaaPoista
 2. Ihania noi tarrat! :) Vastasin muuten sun kommenttiin mun blogissa koskien sitä kilpailun voittoa, josta sain palkinnon.. Käyhän lukemassa ja jos kiinnostaa niin laita viestiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on tosi ihania .Mie kävin lukeen ja laitoin sähköpostia

   Poista
 3. Jees! Sopii hyvin yhteen. :) Eipä kestä!
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 4. Kivan persoonalliset! Tällaiset ei tuu heti vastaan;). Kiitti, luin just vastaukses s-postiini, oikein hyviä vinkkejä, hyödynnän ne ilman muuta.

  VastaaPoista
 5. Mistä noi tarrat on?? Terveisin Ed Hardy fani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain ne mellalta vaihdossa =),Mut niitä myydään ainaki tarjoustalossa ja uskon et anttilastaki löytyy .Olen ite himoinnu kaupas mut en raskinu ostaa ja tosiaan ku 2 arkkia siitä setistä halusin .Onnex mella luopui näistä.Ed hardy on niin ihana <3

   Poista