perjantai 12. lokakuuta 2012

Tunnustus kuka olen

Sain Mellalta & Fanilta tunnustuksen .Kiitos siitä ,sori ku kesti vähän aikaa tehdä .Oon ollut tosi väsynyt .
8 Faktaa eekusta

1. Olen syntynyt lapissa ja asunut siellä suurimman osan elämästäni .Kunnes noin 9 vuotta sitten muutimme tänne helsinkiin puolison kanssa .Töiden perässä muutto .

2. Tykkään todella paljon kissoista ,menetin oman kissani maaliskuussa 2011 ,nopeasti etenevän sairauden vuoksi . Voin sanoa ettei oo helppoa vieläkään .Jossain vaihees ois tarkotus hankkia uusi kissa .
(saatan laittaa loppuun kissani kuvan)

3. Pakko kai se on myöntää et olen aika kova shoppaaja,materialisti ,hamstraaja  ,eli ostan vaikken tarvisikaan .Ja etenki jos halvalla saa  =) .Onnex en oo ainoa =)

4.Asun yhdessä avopuolison kanssa ,yhdessä eloa hieman yli 17 vuotta tuli kesällä ja vähän päälle 16 vuotta kihloissa . Näin on hyvä enkä ole harkinnu naimisiin menoa .Meillä ei myöskään ole lapsia ,eikä edes harkinnassa .

5. Perheeseeni kuuluu äiti.isä ja isoveli ,jotka kaikki asuu tuolla lapissa  .Oikeastaan veli asuu siinä ruotsin puolella .

6. Täysin hurahtanut kynsien väsäämiseen ,muiden bloggaajien innoittamana  =)

7. Työkseni siivoan ,koulutukseltani olen leipuri/kondiittori .

8. Minulla ei ole ajokorttia & tuskin tulen koskaan hankkimaan .Tosin onnex täällä on nii hyvät yhteydet  julkisilla .Ratikka.metro ja bussit nii pärjää .


Sit seuraaville henkilöille eteenpäin
Pinja
Bambi
Niniane
Kati
Sara
Iina Eleonoora
Ida-Maria
Sulokynnet

Säännöt tais olla seuraavat : Kiitä tunnustuksen saajaa ,kerron 8 faktaa itsestäsi .Laita 8 bloggaajalle eteenpäin ja ilmoita heille tunnustuksesta . (meniköhän se jotenki noin =) )

Loppuun kuva mun rakkaasta <3<3<3
8 kommenttia:

 1. Nyt kyllä hämmennyin! Sinäkin olet leipuri-kondiittori :DD

  VastaaPoista
 2. Täällä toinen lapin tyttö, moi!

  Kiitos tunnustuksesta!

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka kaunis kissa! Mikä hänen nimensä on?
  Tiedän ettei suru koskaan katoa, mutta toivottavasti sinua lohduttaa hieman ajatus siitä, että hän on nyt sateenkaarisillan tuolla puolen odottamassa sinua ja hänellä on kaikki hyvin siellä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ,nimi oli nippe ,juu tiedän että on kaikki hyvin =) silti suru on kova

   Poista
 4. Kiitos tästä tunnustuksesta! Ja ihana kuva kissasta :) Itsellänikin on hirveä ikävä vuosi sitten kuollutta kissaamme, eli ymmärrän kyllä fiiliksesi :/ Aika parantaa kuitenkin hiljalleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ,toi kuva on ihmeen hyvin onnistunu vaik oon huonolla kännykällä ottanu ,nii pakkohan tässä on mennä eteenpäin

   Poista