keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Posti kulkee

Postissa saapui tänään muutama korutarvike ,toista noista olenki odotellu innolla .Sitten eilen tuli kynsitarroja & ne jäi laittamatta tänne .Yhdet pääsi jo heti eilen kynsille .Käy katsoon eilinen pilalle mennyt lakkaus kuvat.
Myös katin lähettämä kk ylläripaketti saapui ,kiitos .

 Korutarvikkeita bambit (teen sormuksia) ja m&m  (näistä tulee nappikorviksia )
KK ylläripaketti katilta
Kynsitarroja


Mitä piditte ??

12 kommenttia:

 1. aika kämänen kk ylläripaketti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarviiko noiden anojen uikuttaa joka HELVETIN asiasta?Miten niin kämänen?Ei aina tarvi olla suurta kaikki.Huh huh...

   Poista
 2. Innolla odotan miltä siun tekemät korut noista tuotteista näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla muutama m&m korvikset on nyt tehty ja näkyy postauksessa

   Poista
 3. ^Tuohon ylempään kommenttiin haluan nyt hieman "puuttua." (:
  Jos joka kuukausi lähettelee näitä kk ylläripaketeita ei joka kuukausi ole varaa lähettää mitään suurta pakettia. Ymmärrän tosi hyvin, että välillä kk paketit on ehkä hieman pienempiä, ja välillä sitten suurempia, riippuen aina rahatilanteesta.
  Minusta on jotenkin tosi törkeää tulla kommentoimaan, että on "kämänen kk ylläripaketti." Mitä jos sä lähettelisit joka kuukausi jollekin jotakin yllätyspaketteja? Olisiko sulla muka aina varaa ostaa paljon tavaraa yhteen pakettiin? Epäilen että ei välttämättä olisi. (:
  Muutenkin ainakin minä (ja luultavasti myös eekku) on iloisia ja tyytyväisiä myös noista ns. pienemmistä kk ylläreistä. Minusta ainakin on aina kiva saada jotain yllätyksiä, riippumatta siitä mitä sieltä tulee.

  Mutta eekku, kivoja ostoksia sulla, ja aaa, mun on pian pakko ostaa sulta ISO kasa koruja. Teet niin ihania kaikkia, ja noista m&m korviksista tulee varmaan hurjan söpöjä! ..ja pääsevät mun "himiöintilistalleni.." :D

  Muutenkin tykkään tästä sun blogista tosi paljon, on kiva lukea kaikista sinun hankinnoistasi. Ja teet kivoja kynsiä! Tämä ulkoasukin on ihanan selkeä ja tallainen kiva.

  Hupsista, tuli aika stoori, mutta ei kai se haittaa. (;;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tosi kiva ku kirjoitit näin pitkälti ja ei todellakaan haittaa päinvastoin .kiitos että tykkäät lukea ja mun ostokset miellyttää.m&m korviksista tuli ihania =) tosiaan ollaan katin kaa sovittu suurinpiirtein summa jolla lähetetään ja ei tarvi olla iso ku joka kk postitetaan =) pienelläki voi ilahduttaa

   Poista
 4. Oih noista m&m korviksista tulee varmaan söpöjä :'3Mun mielestä toi kk ylläripaketti on kiva ja eihän niitten aina tarvi olla isoi meinaa siihenhän menis muuten kaikki rahat!

  Ois tosi kiva jos kävisit katsomassa blogiani(:
  http://possyydd.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu tuli niistä söpöjä ,ja nii ei tarvii aina olla iso ,kävin myös kattoon sun blogin

   Poista
 5. OOOO! Mä tahon noita bambeja ja M&M- koruja kun on valmiita! ;D <3 Noi kynsitarrat on ihan supersöpöt! :3 Ja kiva kk paketti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva ku kiinnostaa ja nii on ihanan söpöt tarrat ja kk paketti oli kiva

   Poista