keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Ylläreitä & Koruja

Tänään postissa tuli kaksi kuukausi ylläriä.Toinen heidiltä,jonka kanssa sovittiin nyt taukoa.Toinen paketti tuli katilta mikäli haluat nähdä mitä laitoin katille pääset katsomaan Tästä.Kiitos molemmille paketeista.Töissä on ollut nyt aika rankkaa ja en jaksanu viel lakata kynsiä uudelleen,vaikka sitä vaatisivat.Täytys taas päivitellä myös mun lakkalistaa.Onni suosi taas arvonnasta sillä voitin Verieanan blogista lahjakortin Adeninaan.Muutamia muitakin voittoja tulossa ja kerron sit kun kotiutuvat.Muutaman korun väsäsin jälleen ja  niitä saa kysellä jos on kiinnostunu.Lisäähän löydät toisesta blogistani Täältä

 Heidiltä tullut paketti: korvikset,flormar lakka ja meloni vartalovoide
Katilta tullut paketti:kortteja,fimopötkö,2 appelsiinipuutikkua,kynsitarroja,lakka,hilettä ja pidike(tämmösen jo omistanki,mut ei haittaa)


 Mikrofonikorvikset 3e +post
 Avainkorvikset 3e +post
 Pupukorvikset 3e +post
 Glitter ruusukorvikset  2e/pari +post Varattu
Glitter ruusukorvikset 2,50e/pari +post


Nyt tarjous vähintään kahden  korun tilaajalle maksuton postitus.Voimassa 10.4.2013 asti !Koskee kaikkia valmiita  koruja.

Muistakaa hyödyntää cosmeryan alekoodi voimassa tän kk loppuun ja löytyy sivupalkista!

Yhteistyökumppanini Tukkukauneutta antoi myös teille alennuskoodin joka on voimassa 31.12.2013 asti.Tilauksen arvo on oltava vähintään 15e ja koskee kaikkia muita paitsi ei ripsienpidennysliimoja.
Koodilla  ZB7VHF saat 15% alennusta.Lisään koodin myös sivupalkkiin,niin löydätte tarvittaessa.
7 kommenttia:

 1. Kivoja paketteja ja korviksia :)

  VastaaPoista
 2. Voisin ottaa noi kahet glitterkorvikset! :) Ja jos sulla on lisäksi rusettikorviksia jo tehtynä, niin voitko laittaa vaikka blogiin tai sähköpostiin kuvaa - niin voisin kahtoa niitäkin. :))
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Varaan sulle ne ja laittelin sähköpostia,Tarkotithan noita keltaisia ja roosan värisiä?

   Poista
  2. Tarkotin! Pitää käyä nyt aamulla käväsee kahtoo. :)

   Poista
 3. Hei, kiitos ihan super paljon korusta! Oli tosi kiva yllätys! :) Pitäis jossain vaiheessa vähän ehtiä katsella noita sun tekemiä koruja, siellä varmasti ois semmoisia, joita voisin ostaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Kiva kuulla =)juu ilmottele ihmeessä jos kiinnostaa =)

   Poista