torstai 28. maaliskuuta 2013

Ylläreitä & Ostoksia

Tänään sain pari kivaa ylläriä.Ystävältä sain pienen pääsiäisyllärin,mutta tuhosin osan jo suklaamunista töissä.Postissa saapui myös huikea ylläri ihanalta rakkaalta lukijaltani Mellalta.Kiitos mella tuhannesti kaikesta paketin sisällöstä.Tilasin myös toissa päivänä adeninalta pienen tilauksen voittamalla lahjakortilla.Todella upeaa palvelua ja nopeaa tilaus tuli jo eilen,mutta postin kämmistä laatta oli tullut kuoresta läpi.Se siis jäi johonki teille tietämättömille.Onneksi adeniina lupasi laittaa uuden tilalle ja tänään se sitten saapui minulle.Suosittelen kyllä kaikille lämpimästi kyseistä kauppaa.Nyt on vaan jokin kynsikriisi,kun kolme kyntä pahasti repeämässä.Noi molemmat peukalot tosin ei mitään uutta,mut oikean käden etusormi tosi pahasti ja kun muutenki normaalista poikkeava.Eilen käytiin ravintolassa Glo Art Kitchen syömässä puolison kaverin ja hänen puolison kanssa.Meillä oli puolison voittamani lahjakorttikin  käyttämättä,niin tulipas sekin nyt käytettyä ennen kuin menee umpeen.Kaunis vanha rakennus ainaki tämmösen antiikista tykkäävän mieleen.

Tosiaan lisäsin tänään tuonne lakkakirpparille lakkoja,jos kiinnostaa.Hinnoista voidaan hiukan neuvotella ainaki jos ottaa useamman.

 Ystävältä saatu ylläri (suklaamunia oli siis enempi,mut tuhosin jo töissä)
 Mellalta tullut pääsiäisylläri <3 Kiitos
Adeninalta tehty tilaus: leimauslaatta ja 2 arkkia siirtokuvia

Oikein iloista pääsiäistä rakkaat lukijat !

12 kommenttia:

 1. Ihanan yllärin oot saanut Mellalta <3

  Ja kiitos ylläristä se tuli eilen postissa <3

  VastaaPoista
 2. Ajattelin ilahduttaa sinua, kun olet aina minuakin välillä yllätyksillä muistanut! Vastapalvelus. :) Ja kiitos myös siitä ihanasta ylläristä, minkä lähetit postissa. Huomenna postaan siitäkin! <3
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja, etenki tuo ylläri Mellalta ! :)

  VastaaPoista
 4. Kaikkea ihanaa olet taas saanut! :)

  VastaaPoista
 5. kivaa pääsiäistä sinnekkin :)

  VastaaPoista