keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Kynsimiitti 4.5

Täytyy nyt kuulutella täällä blogin puolella ,kun tullut pari peruutusta.Järjestän siis pienimuotoisen kynsimiittin lauantaina 4.5.Nyt kaksi henkilöä peruutti tulemisen ja kun meitähän muutenki pieni porukka niin toivoisin tilalle henkilöitä.Kerron sitten tarkemmat tiedot ja paikan sähköpostilla.Mieluiten haluaisin sellaisia jotka kirjoittaa blogia kynsiharrastuksestaan eivätkä aiemmin olleet mukana miiteissä.En halua syrjiä ketään vaan antaa mahdollisuuden sellaisille jotka aiemmin ei olleet niinku itse myös.

Pikaiset yhteydenotot sähköpostiini eekku80@netti.fi

Valitsen sitten teistä halukkaista mikäli niitä löytyy ja laittelen tarkempaa viestiä!

Tapaamispaikka helsingissä

Lisätään tähän viel että kertokaa hieman itsestä esim ikä,kauan olette harrastaneet kynsienlaittoa ja mahdollinen bloginne osoite.


6 kommenttia:

 1. Onko täysi-ikäisyys pakollista? Entä onko paikan päällä ''lahjapusseja''? Ihanaa, että jaksat järjestää tälläisen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvi olla täysikäinen ja jokaiselle on sponsoreitten lahjoittamia tuotteita =)Kiitos ihanasta kommentista mieli teki itsekkin toteuttaa kun moni kirjoittanu näistä.Elikkä laittele vaan sähköpostia tulemaan niin kerron tarkemmat tiedot jos sovit joukkoon =) voit kertoa hieman ikää ja blogisi osoitteen jos sellainen on ja kauan oot harrastellu kynsienlaittoa ym

   Poista
 2. Ompa kiva, että säkin jaksat tämmöstä järkätä! Oon itse myös menossa juurikin nyt lauantaina miittiin Lahteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok kiva =)mulla ihan pieni muotoinen mut kuitenki

   Poista
 3. Sähköpostiviestiin on vastattu :)

  VastaaPoista