maanantai 13. toukokuuta 2013

Lush MR.Punch Saippua

Sain järjestämäni miitin kautta lushin sponsoroiman saippuan.Minulle tuli tuoksu mr.punch.Tykkään suuresti tuosta saippuan tuoksusta ja pääsee pian käyttöön.Kiitos viel lushille sponssista.


Troppisen tuoksuinen saippua on saanut inspiraation boolikulhosta täynnä herkullisia hedelmiä.Tuoksussa mustaherukkaa ja katajaa.Pääset verkkokauppaan Tästä

Myymälä löytyy helsingin asematunnelista

Oletteko itse kokeilleet lush saippuoita?

12 kommenttia:

 1. ihan uus tuttavuus koko tuote miulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo samoin mutta pääsee pian testiin ja tuoksu aivan taivaallinen

   Poista
 2. Noi palasaippuat on ihania , hyvin voimakas tuoksuisia tosin <3 . Mulla on ollut mm. Honey, i washed the kids ( IHANA !) , Rock star, sea vegetable ... haluaisin kokeilla sitä suihkuhyytelöä ja tuoreputsareita .. siitäpä tulikin mieleen .. voisinkin tänään testata yhen LUSH tuotteen , jonka sain swapissa briteistä ja tehä siitä arvostelun huomiseksi , kiitos vaan vinkistä ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu voimakas tuoksu niissä on .Myymälässäkin ihana tuoksumeri ja toi saippua kyl todella ihanan tuoksunen.Kiva jos muistutin odotan sun testausta =)

   Poista
 3. Mulla on aikaisemmmin ollut yksi niiden suihkugeeli ja nyt kokeilussa on se miittistä saamani Northerns Lights -palasaippua. Molemmat voimakas tuoksuisia, välillä jopa mietin että onko liian. Mutta iholle ei onneksi pesun jälkeen jää juurikaan tuoksua ja iho tuntuu tosi pehmeältä käytön jälkeen, joten summa summarum: tykkään :)

  VastaaPoista
 4. Pakko käydä taas Lushissa, kun 17.6 Helsinkiin menen :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla onkin aika paljon kokemusta lush tuotteista.mulle tämä ihan eka kokemus.Mitäs sie hesassa jos saa olla utelias ?

   Poista
  2. 17.6 klo 17 lähtee laiva kohti Tukholmaa :)

   Poista
  3. Ai kivaa matkaa sitten sulle =)

   Poista
 5. mun blogista löytyy haaste sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ok kiitos mutta älä suutu jos en saa aikaseksi oon aika huono tekeen niitä

   Poista