lauantai 12. lokakuuta 2013

Postausta Messuilta

Tosiaan olin eilen ja tänään tuolla i love me messuilla.Eilen seuranani oli ihana Nina jonka kanssa oltiinki koko päivä melkein messuilla.Kiitos nina viel seurasta oli kivaa.Tänään olikin sovittu sitten rakkaan Saran kanssa messuseuraa jossa mukana oli myös Hepexxx sekä saran siskot ja kaveri noora.Tosi kiva oli nähdä teitä kaikkia ja hengailla yhdessä vaikka lähdinki vähän aiemmin pois.Toivottavasti te viihdyitte minun kanssa.Ois ollut kiva nähdä mimosa ja hannele =( en törmänny.Sitten tapasin ihan pikasesti keskustassa Kynsien Viemää blogin tanjan ja vaihdettiin pari sanaa ja yllärikassit.Kiitos tanja kaikesta ja oli kiva nähdä.Sitten joku kerta paremmin kahvin merkeissä.Eilen räpsin jotain kuvia tuolta messuilta ne ei kovin kummosia mut kuvia kuitenki.

Messukuvia:










 Kaikki Ilmaisnäytteet







Näitä oli joka kassissa yx molempia,mut hieman vaihdeltiin tyttöjen kans.



 Leipäpaketti arvonnasta
 Sain tosiaan käydä maahantuojan pisteeltä noutamassa 10 vapaavalintaista lakkaa ja tässä saalis.Kiitos vielä suuresti heille <3

Ostokset:
 Kynsilakkojen testauslevyjä
 Lakanpoistoainetta,2 kynsilakkaa ja kasvovoide puolisolle
 Sara ja tytöt muisti mua tällä kivalla paketilla(kiitos kaikille)
 Tanjalta sain huikean ison ylläripaketin,kiitos suuresti mun oli nii vaatimaton tähän verrattuna

 Kotiin tullessa hain herkkuja
Ja pizzan ku niin poikki etten jaksanu tehä ruokaa

Nyt mulla kauhee kurkkukipu ja pelkään et tuun kipeeksi =(

Kuinka moni muu kävi messuilla?

Yx myyjä kysy et fanitanko messuja ku mulla oli kaulakoru jossa lukee love me =)



20 kommenttia:

  1. Oli kyllä kivaa nähdä ja kiitos pienestä lahjasta ja seurastasi! Ei mekään enää kauaa oltu ku lähit ja käytii kattoo niitä ale china glazei mut ne oli pikkupulloja ja pelkästään sinisiä ja vihreitä niin ei ostettu :P

    oi nami mitä herkkuja illaksi!! tekis kyllä pitsaa mieli ;P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ja okei eilen oli ihan normikokoja ja jotain värejä.Ostin ite yhden .Herkkuja nams ja pizzaa ku ei tosiaan jaksanu alkaa väsään mitään ja puoliso ei kotona.

      Poista
  2. Voi vitja, on ollut varmaan mukavat messupäivät ! :)
    Miua niin harmittaa, että joudun olemaan viikonloppuna töissä, niin en päässyt tänä(kään) vuonna tuonne. Jospa ensi vuonna onnistaisi ! :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kivaa ja harmi ois ollut kiva nähdä sinuakin taas

      Poista
  3. Oli kiva nähä vaikkakin pikasesti :)
    Ajetaan just kotio ja rupee jo väsyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tietää vähän kuka blogia pitää =)Varmasti väsy ku mullaki on vaik ei tarvinu matkustaa =)

      Poista
  4. Kivoja kuvia - ja oli hauska törmätä messuilla! Mä kävin kanssa noita Wild &Mildeja hypistelemässä, ja ostinkin yhden pimeässä hohtavan lakan niiltä. Sait mahtavan lakkapaketin heiltä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos en muistanu mainita postauksessa mainita että näin sut sori unohtu ja oli kiva törmätä ja vaihtaa pari sanaa.Mullaki on yx sellanen pimeässä hohtava mut en ole kokeillu viel.Niin sain kyl ihanan lahjan eli nuo lakat =)

      Poista
  5. Mä oisin niin halunnu tuonne. No ensi vuonna sitten :D voi vitsi miten paljon kaikki näytteitä ja noi lahjat sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ois ollut tosi mahtava nähdä sut myös no ehkä ens vuonna sit.Kivasti tuli näytteitä haalittua ja ihania lahjoja tytöiltä ja maahantuojalta =)

      Poista
  6. Oon ihan kade! :D Olis ihana käydä jossain tuollaisilla messuilla ja ostella ja haalia kaikkee kivaa! Noi Moracconoilit ehdottomasti kiinnostaa, mutta ne on tosi kalliita kaupassa. :< Ja kiva, että sait kynsilakkoja nuin paljon vapaavalintaisesti! :) Ihana postaus!
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mahtavaa etenki ku niin mukavaa seuraa ei tarvinu yksin olla.Ne on aika arvokkaita,mut jos sulla ei ole kokemusta voin yhden näytteen sulle jossain vaihees postittaa nii saat edes testata.Rakastan tuota tuoksua.Niin oli mahtava lahja maahantuojalta iso kiitos kyllä heille.Kiitos ku tykkäät =)

      Poista
    2. Ihan oikeesti?! Ois kiva kokeilla, kiitos! Mä oon jo miettiny hankkivani Moracconoil -setin Cosmeryalta, mutta Merjalla ei oo näytteitä niistä! Onhan niitä kehuttu, mutta en ihan helpolla osta mitään kallista hiustenhoitosettiä, jos en oo ensin ehdottoman rakastunut siihen. :)
      Kiitti jos laitat sit joskus! <3

      Poista
    3. Totta kai tuosta saaliista sulle yx irtoaa ihan mielelläni annan sen.Laitan joku päivä tuleen

      Poista
  7. Sulla vasta suuri kokoelma noita ilmaisjuttuja onkin!! :) Ja noi 10 lakkaa, ooooh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulihan noita näytteitä keräiltyä ja oli kyl huikeeta saada nuo 10 lakkaa valita maahantuojalta =)koitan saada niistä testikuvia pikapuolin

      Poista
  8. Kivoja kuvia sait messuilta otettua! :)

    Oli niiiiiin kiva nähdä pitkästä aikaa! <3 Ja kaikki muutkin tykkäsi susta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos jotain koitin pikasesti räpsiä perjantaina ois ehkä pitäny vähän kynsijuttuja kuvata myös no ens kerralla sit.Oli kiva nähdä teitä kaikkia ja kiva että musta tykättiin =)

      Poista
  9. Mäki olisin halunnu tonne mut ei voi mitää.. Mut varotan sua et toi mansikantuoksune kynsilakanpoistoaine ja sit noi ns.magneettikynsilakat on iha surkeita. Mul ei ainakaa toimi kunnol kumpikaa.. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin harmi jos et päässyt ja mulla on aiemmin ollut tota lakanpoistoainetta ja mie ite tykkäsin siitä.magneettilakoista olen joskus jotain kokeillu mut en kai osannu kunnolla kohdistaa.Täytyy harjoitella ja testata =)

      Poista