sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Buzzador Viledakampanja

Moni varmaan muistaaki hiljattain postasin pääsystä buzzadorin vileda kampanjaan ja jaoin nopeimmille halukkaille liinoja testiin.Nyt tulee sitten omia kokemuksia tuotteista.Anteeksi vielä kauheesti kaikille kun unohdin esitteet laittaa liinan mukaan.Senpä vuoksi otin teille kuvat tuosta vihkosesta.Klikkaamalla kuvia saat ne suuremmaksi.
 Pad Näytönpuhdistusliina
-Todella pehmeä ja testasin tablen sekä puhelin näyttöön
-Hyvin puhdisti sormen jäljet laitteista ilman hankausta
-Lisätiedot tuoteesta näette tuosta alimmasta kuvasta Universal 100% Mikrokuituinen siivousliina
-Hyvin pyyhkivä yleisliina
-Testasin meidän pöytätablettien sekä kirjahyllyn pyyhdintään
-Lisätiedot tuotteesta löytyy alimmasta kuvasta Kitchen Mikrokuitiunen keittiöliina 2in1
-Pehmeä ja toimiva liina
-Testasin omaani tiskipöydän pintaan
-Plussaa kauniista sävystä
-Lisätiedot tästäkin alimmasta kuvasta


 Mikrokuituinen sieniliina kylpyhuoneeseen
-Todella jännä sienimäinen liina ja toimii tämäkin
-Testasin lavuaarin ja kaakelin pyyhdintään
-Myös kaunis turkoosisävy,jotta erottaa sitten muista
-Lisätiedot alimmmasta kuvasta  Window 100% mikrokuitiunen ikkunaliina
-Tämä sopii myös lasi,peili ym pintojen puhdistukseen
-Kokeilin itse peilin puhdistuksessa ja kyllähän sekin toimii

Lisäksi vihkosessa esiteltiin multi ja floorliinat ,joita paketti ei sisältänyt.Todella mahtavaa oli päästä testaan näitä laadukkaita liinoja ja nyt jokaiseen kohteeseen saatu uudet liinat käyttöön.Lisätietoja tuotteista voitte lukea viledan nettisivuilta http://www.vileda.com/fi.


Mikäli et itse vielä kuulu buzzadoriin,mutta olet kiinnostunut asiasta.Voit tehdä helposti tästä minun kauttani,josta tietysti olen erittäin kiitollinen.Hyödyn ainoastaan pisteillä mikäli teet liittymisen kauttani.Toki voit liittyä muutakin kautta.Tässä kuitenki ohjeet vielä kertaalleen.

Olen sitä mieltä että sinunkin tulisi olla Buzzador!
Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen.
Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt.
Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua.
Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi (minun käyttäjänimi on eekku1980):
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=eekku1980>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=eekku1980</a>

Voit myös lähettää sähköpostiviestin:  Finland eekku1980  osoitteeseen register@buzzador.com tai lähettämällä tekstiviestin:  Buzzador eekku1980  numeroon +4560991000 saadaksesi kirjautumistiedot välittömästi. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla pääset viimeistelemään käyttäjäprofiilisi, jolloin pystymme valikoimaan sinulle sopivia kampanjoita.
Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä:
<a href=http://www.buzzador.com/fi?refstr=eekku1980>http://www.buzzador.com/fi?refstr=eekku1980</a>


Kiitos buzzadorille tästä kampanjasta ja sain olla osana sitä.Seuraavaa odotellen !

Käytättekö itse viledan tuotteita?
Mitä olitte postauksesta mieltä?2 kommenttia:

  1. Muistelen että ihmettelit joskus aikaisemmin sitä kun tässä kampanjassa ei ole mukana niitä buzztrack-kortteja? Oliko se jonku buzzadorin erehdys vai eikö niitä tarvi tässä kampanjassa, onko tietoa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin ihmettelin ja meinasin ottaa yhteyättä kunnes huomasin heidän facebookissa vastauksen siihen.Eli tässä kampanjassa ei niitä buzztrack kortteja ollut käytössä ollenkaan =)

      Poista