lauantai 23. marraskuuta 2013

Messukynnet

Tosiaan kävin tänään helsingin messukeskuksessa messuilla.Mulla oli 2 vapaalippua niin piti hyödyntää.Toisen lahjoitin tuttavalle niin olin ihan itsekseni.Eilen lakkailin kynnet,sillä edellisestä olikin taas aikaa.Jotenki ollut tosi väsynyt ja lakkailu välillä venähtää.


Kuva täältä
Käytetty:
-Seche Base Aluslakka
-Chic nro 15
-Chic nro 60
-Eveline 3in1 pikakuivattaja

Peukalonkynsi joutuu varmaan pian leikkurin alle kun paha halkeama =( Miksi taas ?

Mitäs piditte?
Olitteko itse messuilla tai oletteko kenties menossa?

Esittelen ostokset ym toisessa postauksessa ja tapasin myös ihanan kynsibloggaajan joka teki siellä lakkauksia hyväntekeväisyyden puolesta.Kyseessä siis Miracle ja käytiin yhdessä tsekkaamassa kynnet.comin piste.Oli tosi kiva nähdä =)
8 kommenttia:

 1. Mä mihkään messuille koskaan pääse :( .. ihana syksyinen lakkaus .. tummat sävyt puhuttelee mua aina ;)

  VastaaPoista
 2. Minäkin messuilla olin! :) Oli hauska nähdä Jupiterin kasvattaja siellä lemmikkiosastolla, sillä oli siellä esitteessä kuva Jupiterista ihan pienenä! :) ihanat kynnet!

  VastaaPoista
 3. Oli kiva nähdä! :) Tosiaan messuväsymys iski kotiin päästyä ja nyt vasta lueskelen rästiin jääneitä postauksia ja löysin täälltä juttua. :) Kunpa oisi ollut oikeasti enemmän aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin ja ymmärtää sulla oli aikamoinen urakka molemmille päiville tulla messuille.Olishan se ollut kivempi jos ois ollut enempi aikaa,mut ehkä viel joku kerta nähdään paremmalla ajalla =)

   Poista