perjantai 2. toukokuuta 2014

Invisibobble Pampulat Testissä

Sain testiin invisibobble hiuspampuloita.Nämä puhelinlankaponnarit ovat yleistyneet hurjaa vauhtia ja ovatkin aika suosittuja.Sain valita itse sävyt ja päädyin pinkkiin,siniseen ja keltaiseen.Ihania sävyjä kaikki.Räpsin teille muutaman testikuvanki ja yksi pampuloista sai jäädä heti hiuksiin.

 Sain yhteensä 6pkt pampuloita
 Tässä vielä sävyt


 Mun hiukset ei missään hyvässä kuosissa,joten älkää välittäkö =)
Tässä ebaystä ostettu vastaavanlainen pampula joka ollut käytössä.Venyny aika hurjaksi.Voin sanoa rehellisesti näin ensituntumalla invisibobble pampulat ovat paljon parempi laatusia ja jämäkämpiä kuin ebay versiot.

Pampuloita löytyy useissa eri sävyissä ja voit tutustua niihin alla olevista linkeistä.Sieltä näet myös jälleenmyyjät
https://fi-fi.facebook.com/invisibobblefinland
http://www.invisibobble.fi/

Kiitos invisibobblelle pampuloista ja varmasti tulevat olemaan ahkerasti käytössä

Omistatteko jo näitä pampuloita?
Mikäli ette aiotteko kokeilla?
25 kommenttia:

 1. Mulla on näitä Invisibobbleja kans ja on kyllä ihan huippuja! :) Yksi multa on katkennut ja pari venynyt aikalailla, mutta silti tosi hyvät ja jämäkät. :) Ei enää voi palata normaaleihin ponnareihin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja kyllä eron huomas verrattuna ebayn pampuloihin =)

   Poista
 2. En omista vielä yhtään tommosta ponnaria,mutta aion kyllä ostaa :)

  VastaaPoista
 3. Itellä kanssa tällä hetkellä hiuksissa ja testasin ite kans viime viikolla :)

  VastaaPoista
 4. Mä ostin joskus aikaa aikaa sitten Glitteristä vastaavia, ne on ollu ihan ok. Ne on vaan venyny ihan mahdottomiksi, ja invisibobbleihin verrattuna aika paljon jäykempää materiaalia, mun mielestä. Ostin viikko sitten kirkkaita invisibobbleja ja nää on paljon mukavampia kun ne Glitterin versiot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei itekki kyllä tykästyin näihin ja päihittää noi ebay versiot =)

   Poista
 5. Mulla on Glitteristä saatuja tuollasia ja oon tykänny, ne riittää mulle lyhkäsempiin hiuksiin oikein hyvin. :) Pidemmissä hiuksissa varmaan huomais eron tavallisiin ponnareihin paremmin, kun lyhyillä tulee käytettyä paljon vähemmän noita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei kiva kuitenki et kokemusta vastaavanlaisista löytyy =)

   Poista
 6. Noi on niin hauskoja. Laitoin itelleni kans tilaukseen pinkin värisiä pretty.fi sivustolta. :) Kiva vihdoin saada itellekin noita, kun monet ovat niitä niin paljon kehuneet.

  VastaaPoista
 7. Mulla on reilusti luonnon kiharat hiukset ja näihin ei ole se paras vaihtoehto. Katkoo hiuksia reilusti pois otettaessa. Mulla siis TODELLA luonnon kiharat hiukset.

  VastaaPoista
 8. Katselin noita talvella Anttilassa, mutta en raaskinut ostaa. Täytyy kokeilla jossain vaiheessa, jos vaik tarjouksesta sais. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeileen tai sitten osta jotain halvempia vastaavanlaisia kokeiluun =)

   Poista
  2. www.pretty.fi kosmetiikan verkkokaupassa ovat tällä hetkellä alennuksessa ;)

   Poista
 9. Mulla on Tokmannin ja Glitterin versiot. Jotenkin oon enemmän noiden tokmannin pompuloiden kannalla. Vaikka ne venyikin, niin aina palautuivat lähes alkumuotoonsa:) eli ei siis huono!

  VastaaPoista
 10. Voisin itsekkin tilata noita jostain, vaikuttaa kivoilta :)

  VastaaPoista
 11. Mä oon tykännyt paljon, koska nää pysyy hyvin päässä tanssitunneillakin, eikä tarvi jatkuvasti olla korjaamassa ponnaria. :) Ois ihan hauska hankkia näitä jossain kivassa kirkkaassa värissä myös, mä ostin itselleni silloin Anttialsta paketin ihan perus tummia ruskeita, että olis mahdollisimman lähellä omaa hiustenväriä.

  VastaaPoista
 12. Itse olen ostanut noita yhden paketin ja oon kyllä tykännyt paljon! Mulle tuli myös kasa noita esittelyyn ja testiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja kivaa testailua sitten sullekki =)

   Poista