keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Toukuun Livbox

Taas kuukausi vierähtänyt ja mystinen mustaboxi saapui tänään.Kyseessä siis livbox.Täytyy myöntää et kävin jo kurkkiin eräässä blogissa enne kuin sain omani.Minusta boxi oli ihan mieluinen,mutta varmasti tämä jakaa jälleen mielipiteitä.

Sori huonot tekstikuvat,kun olotila ei parhaillaan.Nopeesti räpsin ne vaan,jotta saan postauksen tehtyä.Ei mulla mitään vakavaa yöllä oli mahakipu ja pidin tänään vapaapäivän.Hieman heikonlainen olo,mutta eiköhän tää tästä.

Mitä olitte mieltä boxista?
Saitteko eri tuotteita?


12 kommenttia:

 1. Vaikuttaa ihan semihyvältä sisältö ... mä saan omani vasta huomenna töiden jälkeen , kun en ehtinyt tän päivän posteja odottelemaan , joudun hakemaan ite taas jälleen kerran postista sen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla =)
   Itekki välillä joutuu noutaan postista

   Poista
 2. Hei, mun boxihan on vielä postilaatikossa! :D Pitääpä käydä hakemassa! (Ei oo kauheesti tullut liikuttua mihinkään, kun mursin varpaani eilen...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyppä hakemassa ja voi ei ikävä kuulla toivottavasti paranee pian

   Poista
 3. Karrankin olen onnellinen, etten saanut taas yhtä vaaleanpunaista kynsilakkaa, vaan ripsivärin! Kuten blogistanikin voi päätellä (sehän sisältää paljon ripsiväriarvioita), ripsarit ovat jonkinlainen pakkomielle.... ;)

  VastaaPoista
 4. Mulla oli silmänympärysvoide ja ripsari ton primerin ja lakan tilalla

  VastaaPoista
 5. Tosi runsas paketti tällä kertaa näköjään. :) LivBox selvästi parantaa koko ajan.

  VastaaPoista
 6. Mä sain kanssa saman boksin kun sä, vain eri sävy oli tuosta kynsilakasta. :)

  VastaaPoista