lauantai 21. helmikuuta 2015

Helmikuun Livbox

Anteeksi näin myöhäinen pelkistetty postaus jälleen boxista.Tosiaan ollut kaikenlaista eikä ehtinyt tätäkään tänne esitellä.Kaikki ovat varmaan jo nähneet boxin,mutta tapani mukaan koitan joka kuukausi postailla boxin ja uusi boxi kolkuttaa jo kohta ovella.Mihin tuo aika katoaa?
Laitan taas suorat linkit livboxin sivuille,josta voi lukea tarkemmin tuotteesta mikäli kiinnostaa.




 Lumene kevytmeikkivoide sävy 3 (löydät lisätietoa täältä)
 Nivea 3 in 1 micellar water puhdistusneste (löydät lisätietoa täältä)
 Eucerin in shower body lotion vartaloemulsio (Löydät lisätietoa täältä)
 Garnier fructis hiusseerumi (löydät lisätietoa täältä)
 Paese monoluomiväri  sävy 605 (löydät lisätietoa täältä)
 Extrana kaunis ibero kaulakoru
Lisäksi 3kk kokeilukoodi ruutu+ palveluun


Vaihteluja tällä kertaa bokseissa oli luomivärin sävyissä,kaulakorujen teksteissä sekä meikkivoiteiden sävyissä.Ainoa joka voi jäädä kokeilematta tuo meikkivoide,mutta olin tyytyväinen boksiin.

Mitäs te muut piditte?

Jos joku ei vielä tilaa ja miettii tilausta voit tilata boxin https://www.livbox.fi/tilaus
(en hyödy klikkauksista saatikka tilauksista)

Tähän loppuun muuten olettako huomanneet hiljaisuuden blogin kommenteissa vai onko minun jutut vaan nii tylsiä että kommentteja tulee vähempi ?Itse kun pyrin aina edes pientä kommentoimaan,koska tiedän olevan tärkeää bloggaajalle.






10 kommenttia:

  1. On se ihan yleinen epidemia, että ei tuu blogeihin enää niin paljon kommentteja kuin ennen. Ite huomasin joku puoli vuotta sitten kun alko vähenemään kommentoinnit. Aika moni on tehnyt niistä postauksiakin, että mistähän johtuu. Ihmiset ei vissiin jaksa enää jättää kommenttia, vaikka lukevatkin postauksen. :<
    xoxo Mella

    VastaaPoista
  2. Jaa, a. Mun blogissa sama ilmiö et kommentit on vähentyneet. Tiedä häntä mikä se syy sit on. Jutut sulla on samaa tasoa kuin ennenkin.

    VastaaPoista
  3. Vissiin aika tumma roi meukkivoiteen sävy ??? Olisin voinnut muuten ostaa/vaihtaa sen johonkin ... Muuten ihan yes boksi :) . Kommentit on tosiaan tiukassa nykyään .. Sä oot ahkerin kommentoija blogeissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole viel testannu,mut uskon olevan aika tumma kun moni valitteli jo 1 ja 2 sävyn olevan Fanin blogissa tais olla testattu tuo kämmenelle.Pyrin aina jotain pientä edes kommentoimaan koska pienikin viesti piristää.Toivotaan et ihmiset ehtis enempi kommentoida jatkossa

      Poista
  4. Tän kuun boksi vaikutti olevan tosi hyvä verrattuna moniin aiempiin ja sisältö ois ollu sellanen, että oishan tuon itelleenkin kelpuuttanu. :) Harmi vaan, että osa sai niin tumman sävyn tuosta meikkivoiteesta.

    Mä oon viime aikoina ollu vähän laiska kommentoija, mutta se ei kyllä johdu kenestäkään bloggaasta tai siitä, että ei jaksais postauksia lukea. Se johtuu ihan vaan siitä, että on ollu menossa sellanen kausi itellä, että ei oikein huvita mikään. Mutta bloggaajissa ei oo mitään vikaa, täällä ollaan edelleen lukemassa myös sun juttuja. :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kiva kyllä ainoa harmi meikkivoide ja kiva kuulla että jaksat seurailla :D

      Poista
  5. Mie en ole vieläkään oikein lämmennyt tälle boxille o.O
    Tästä helmikuun boxista käyttäisin vain pelkästään tuota korua xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikille tää ei vaan iske,tiiä osaisko ite olla ilman ku tottunu jo tuohon :D

      Poista