tiistai 24. helmikuuta 2015

Jälleen Testituotteiden Testausta

Sain jokin aika sitten kunnian jatkaa yhteistyötä uudelleen avautuvan verkkokaupan Inkkipinkin kanssa ja sieltä tuli muutama testituote kokeiltavaksi.Tässä olisi nyt hieman esittelyä tuosta toisesta tuotteesta.Lisäksi sain samalla testattua lisää noita konehelsinki kynsilakkoja,jotka myöskin sain jokin aika sitten testattavaksi.Niitä jääkin tämän jälkeen vielä yksi testaamatta,jonka koitan saada myös pikapuolin teille esiteltyä.Inkkipinkiltä sain testiin tälläisen strassihyrrän,jossa 3 eri kokoa olevia kirkkaita strasseja.Hintaa tällä kiekolla 3e ja voit tilata omasi Tästä


Nyt katsotaan mitä sain niillä aikaseksi kynsille =)

 Pitkästä aikaa kuvaa myös oikeasta kädestäni.Monihan teistä jo muistaakin että minulla ovat sormet poikki oikeasta kädestä.Kauheasti ei siis erinpituisuus kynsissä haittaa kun tämäkin käsi on mitä on =)
Käytetty:
-Mereneid aluslakka(*)
-Konehelsinki JL06 amaranth (*)
-Konehelsinki JL14 torres blue(*)
-Flormar GL08
-Flormar IT04
-Lumene pikakuivattaja
-Strassihyrrä (*)
-Strassialusta ja kynä

*Tuotteet saatu blogin kautta

Torres blue peitti hyvin jo yhdelle kerroksella ja amaranth lakkaa laitoin kaksi kerrosta.Strassit kiinnitin pelkällä pikakuivattajalla hieman kosteaan lakkaukseen ja ainakin kaikki ovat hyvin pysyneet vielä paikoillaan.Toki voi käyttää kynsiliimaakin kiinnitykseen.

Lyhensin myös hieman muutamaa kynttä,jotka kasvaneet muita paremmin.Itse olin näihin kynsiin erittäin tyytyväinen.Jostain syystä nyt hieman enemmän kuivuuttakin havaittavissa,täytys rasvailla ahkerammin.

Mitäs tykkäätte?

Voitte rauhassa klikkailla linkkejä ovat apuna ei hyötyä minulle.Kiitos vielä kyseisille yrityksille testituotteista.
12 kommenttia:

  1. Nätskät kynnet! :) Mistähän näitä uuempia konehelsinkejä sais? Ne on niin hyvälaatusia niin halvoiksi lakoiksi. :) Ja nuo glitterilakat on kans toosi nättejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tokmannin myymälät myy kyseisiä lakkoja.Täytys itekki käydä kaupassa katsomassa löytyskö jotain kivaa sävyä ja ovat tosiaan edullisia/hyviä lakkoja =)

      Poista