torstai 22. lokakuuta 2015

Joulukalenteri Swap (Päättynyt)

Elikkäs nyt muutamissa blogeissa nähnyt tämän idean,että etsitään kaveria joulukalenterivaihtoon.Laitoin itseni ehdolle,mutta jos minua ei valita nii aattelin kysellä oisko joku teistä lukijoista kiinnostunut vaihtoon kanssani.Postitettais marraskuun aikana toisillemme 24 pientä pakettia.Budjetti ei kovin suuri ehkä noin 30-40e+post sillä itse oon äitiysrahalla tällä hetkellä,mutta sovitaan viel myöhemmin tarkemmin.

Oletko siis kiinnostunu voit laittaa kommenttia ja sähköpostiosoitteesi nii katsotaan =)


Kuvahaun tulos haulle itse tehty joulukalenteri

Kuva lainattu11 kommenttia:

 1. olisin kyllä kiinnostunut! Blogia mulla ei oo mutta toivonmukaan se ei olisi ongelma :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että oot myös kiinnostunu ensisijaisesti kyllä haluaisin sellasen jolla blogi,mutta katotaan ei se täysin pois suljettua ole vaik blogia ei olisikaan

   Poista
 2. Mie olisin todella kiinnostunut :) Blogi multa löytyypi ja budjetti kuulostaa sopivalle :)
  jonna1997@msn.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ilmottelen kun tiedän kenet valitsen

   Poista
 3. Olen itsekkin miettinyt, että toteuttaisin tämän yhden kaverin kanssa, mutta en ole vielä kysyny siltä. :D Kuitenkin luulen, että tällä kertaa jää se perinteinen jouluswappi nyt tekemättä ryhmässä kun siihen upposi joka joulu aika paljon rahaa niin nyt voisi keskittyä yhteen ihmiseen ja toteuttaa tämmöinen erilainen tänä jouluna. :)
  xoxo Mllea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei kiva kuulla ja niin tänä vuonna se meän perinteinen vaihto jää nyt välistä,mutta kiva jotain vaihteluakin.Katellaan sit taas ensi vuonna tuota rinkijuttua =)

   Poista
 4. Muakin kiinnostaisi. Tämän avulla voisin saada uutta sisältöä omaankin blogiin kun on ollut nyt niin hiljaista :) Onko tuo budjetti koko tuolle ajalle ettei yhden lahjan tarvitse olla noin kallis?

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti säkin saat kaverin tähän. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmasti kun muutama ehdokas jo ilmoittautunu =)

   Poista