lauantai 11. elokuuta 2012

Kirppislöydöt ja korujen väsäilyä

Tänään piipahdin pitkästä aikaa kirpparilla ,no mikä on pitkästä aikaa ,en oo muutamaan viikkoon ainakaan käyny .Lisäksi tein muutamat korvikset ja kännykkäkoruja .Nämä on kaikki myytävänä ja löytyy myös kuvat sivuiltani ,niinku kaikki muutkin .Toki voit laittaa myös kommenttia tämän blogini kautta.

Suoraan pääset Tästä katsomaan kaikki myyntikorut ym ...

Käyttekö usein kirppareilla ??

 Pusero kirpparilta maksoi 1e
 Neuletakki kirpparilta maksoi 0,50e  (käyttämätön ) ihanat noi taskut siksi ostin
 Helmiä kirpparilta  yht 1e pääsee tekeen koruja  =)
 Käyttämätön auto drift dvd 1e (puolisolle & mulle )
 Itse tehdyt korvikset
 Itse tehdyt korvikset
 Itse tehdyt korvikset
 Itse tehdyt kännykkä/laukku korut
Itse tehdyt kännykkä/laukku korut

Mitäs tykkäätte??


6 kommenttia:

 1. Itsekkin käyn aika usein kirppareilla, säästää selvää rahaa ja löytyy sieltä usein kaikkea kivaa :). Söpöt nuo villatakin taskut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu niin säästää ja tekee löytöjä ,ne oli tosi ihanat =)

   Poista
 2. Tosi kiva neuletakki ja viel käyttämättönä :). Mä itse tykkään käydä kirppiksillä varsinkin Helsingissä kesällä hietsussa ja talvella jäähallin kirpparilla. Mun kodin lähellä on fida, sieltäkin joskus teen löytöjä, ja ihan kiva kun rahat menee hyväntekeväisyyteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin oli tösi söpöt taskut =) .joo käyn itekki joskus hietsussa ,mut nyt ei oo tullu tänän kesänä käytyy .valtterissa enimmäkseen ku se on tuossa lähellä ja jäähallin kirpparilla myös =)

   Poista
 3. Hihiii, pakotin puolison tänää mun kaa kirpparille ;D Mut ei tällä kertaa löydetty mitää :D Toi neuletakki on tosi hieno! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu aina ei löydy .nii oli tosi söpöt taskut nii pakko ostaa ja vaan 0,50e eihän sillä saa kaupasta ku pari muovipussia

   Poista