torstai 16. elokuuta 2012

Ostoksia & testattuja lakkoja

Kävin nopeesti tänään keskustassa .Eihän sieltä tyhjin käsin päässyt nytkään pois .
Sitten testasin lakkoja kiekolle .

Iso ruskea nalle = flormar/kone helsinki holographic sävy 820
Kissa = flormar /kone helsinki holographic sävy 801
My melody = flormar /kone helsinki sävy 393


Mansikka = nulan sävy 27
Perhonen = blse sävy 02
Kirsikka = blse sävy 111
Huulet = blse  sävy 103
Tähti = blse sävy 01
Kukka = blse sävy 84


 seppälästä pari lakkaa ja purkkanäyte (outoa keskustan seppälässä oli viel ota 2 maksa 1 )
Yves rocherin myymälästä oli pakko hakea  suihkugeeli/shampoota ,tässä on nii ihana tuoksu. Myyjä kertoi ,että vain kesän ajan myynnis .Joten otin sit 2 plo.Sain viel näytteitä kaupan päälle .


2 kommenttia:

 1. Meneekö sun puolisolla ikinä hermo suhun,kun ostelet koko ajan?Kysyn vaan siksi,kun tuli mieleen oma poikaystäväni kun muutimme yhteen.Mulla oli todella hyvä palkka ja puolisolla puolet vähemmän.Kaikki maksettiin vuokrasta,laskuista puoliksi ja mulle jäi aika paljon aina käyttörahaa ja ostelin kaikkea (enimmäkseen vaatteita,laukkuja,kosmetiikkaa,hajuvesiä,leffoja ym) niin poikaystävä hermostu monesti että "Koska toi sun ostelu loppuu"?

  Voin rehellisesti sanoa että suutuin aina tästä kommentista.Ajattelin että poikaystävä on vain kateellinen ym.Sitten sainkin potkut töistä,kun ei ollut varaa pitää mua.Niin oli pakosti lopetettava ostelu.Ja sitten mua ärsytti kun poikaystävä osteli itselleen kaikkea:DD

  Onneks työttömyyttä ei kestänyt kuin puoli vuotta ja sainkin paremman työpaikan ja palkkakin nousi,mutta päätin että ostelen välillä (mulle oli ennen kirppikset heikkous ja saatoin kiertää joka kirppiksen Turussa) Laitoin rahaa säästöön.

  Luin jonkun sun blogitekstis ja se oli suoraan kun mun omasta elämästä,siis se Sulo Vilen 2 juttu.Itekin ostelin silloin myös kaikkea jos oli halpaa ja sit olikin kaapit täynnä tavaraa:D

  T.Sofia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos pitkästä viestistä =) .ei se yleensä suutu ,kaipa on tottunu kun ollaan oltu yli 17 vuotta yhdessä .välillä saattaa jotain kommentoida ,mut siihen sit jää.Pitäs itekki alkaa yrittään hillitä ostelua välillä ,mut jos halvalla saa nii täytyy osta ei mullakaan tuota rahaa kauheesti ole vaik käynki töissä .kaikki on nii kallista nykyään .

   joo mielestäni oon sulo vilen 2

   Poista