perjantai 3. elokuuta 2012

Pilalle mennyt lakkaus

No nii tein uuden lakkauksen kynsiin ,joka meni mielestäni hieman pilalle ,mut olen sen verran väsynyt että nää saa ainaki huomiseen saakka välttää .Aika hyvin peittää toi lakka ,vaan 1 kerros lakkaa .
Lakkaukseen käytetty : omg london cosmetics  sävy ultra orange ,päällyslakka yolizul fashion,kynsitarroja

Ja kiitos nyt on ainakin se 90 lukijaa kasassa ,olen laitellu yhteistyökumppaneille viestiä ,mikäli haluavat sponssata palkintoja ,joten arvonta tulossa lähiaikoina. Olkaa sitten kuulolla ,tarkemmat osallistumis tiedot tulee sitten ja ehkä useampi voi voittaa .9 kommenttia:

 1. Jostain syystä mä tykkään näistä kynsistä :) Musta on kiva kun bloggaajat laittelee kynsiä niiden blogeihin mitkä on niiden mielestä epäonnistuneita :)

  VastaaPoista
 2. Oon lueskellut jo pidempään sun blogia & oon tykännyt, mutta mua mietityttää se, että olet kuitenkin yli 25-vuotias ja pukeudut kuin teini-tyttö :/ minun mielestä sinun ikäisen ei kannattaisi käyttää mitään ed hardyn vaatteita yms. Kuten jo aikaisemmin sanoin, ne sopivat paremmin nuoremmille. Tän kommentin ei oo tarkoitus sitten loukata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et voi tietää mikä sopii Eekulle kun et ole nähnyt edes hänen hiuksia ja kasvoja -.-

   Poista
 3. aika kivathan nuo kynnet on! en näe mitään suurta epäonnistumista niissä :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi:Se on jokaisen asia että miten pukeutuu ja jos eekku tykkää näistä vaatteista niin miksi valittaa?Itsekin tykkään niistä.

  VastaaPoista
 5. Naurettava anonyymi.Miten eekun sitten sun mielestä pitäisi pukeutua?Suurin osa yli kolmekymppisistä kun käyttää tätimäisiä vaatteita ja tykkään et eekku on erilainen ja kuten yksi anokin totesi on jokaisen OMA ASIA miten pukeutuu.

  VastaaPoista
 6. Aian ihana sävy lakassa enkä kyllä näe mitään mikä olisi pilalle mennyt. Pukeutua voi mielestäni juuri niin kun itse haluaa, ikä on ennen kaikkea asenne, ei numero ;)

  VastaaPoista
 7. Oon toi ano mikä kirjoitti tuon vaateviestin ihan ensimmäisenä & kuten jo sanoin, minun aikeeni ei ollut loukata! Ja onhan olemassa niitäkin, jotka pukeutuu liian "tätimäisesti" mutta mielestäni, yli 25-vuotiaan pukeutumiseen ei kuulu legginssit yms. Mielestäni se näyttää halvalta, mutta se on jokaisen mielipide! joten turhaan tulette minulle sanomaan siitä :) ei teistäkään olisi kovin mukavaa, jos tulisin haukkumaan teidän mielipiteitä? Eikös totta? Mutta onhan se hyvä, että jotkut uskaltaa pukeutua eritavalla. Joten minusta olisi hyvä, että asia jätettäisiin tähän!

  VastaaPoista