lauantai 17. toukokuuta 2014

Arvontavoittoja/Pieniä Ostoksia & Muuta Höpinää

Muutama blogiarvonta tuli tosiaan voitettua ja esittelen ne teille.Ostokset tosi minimaalisia ja muutamia juttuja olen saanutkin,joten ne saatte myös nähdä.Kynsimasis jatkuu etenki ku oikean käden pikkurillinkynsi hajos niin pahasti.Postin toimintakin taas ärsyttää suunnattomasti sillä välillä posti tullut illalla 6-7 maissa ja joinakin päivinä ei sitten ollenkaan.Lisäksi toinen voittoni oli viottunu postissa murr =(


 Voitin leivontakirjan ja lankakerän(äiti saa kutoa mulle tuosta jotain& ihanan sävyinen)

 Voitin saaran blogista maybelline baby lips huulirasvan,mutta kattokaa mitä posti oli tehnyt matkalla.Laitoin vanhasta huulirasvasta korkin suojaan,mut ei voi käyttää ku kotona =(
 Apteekista ostin testiin pastilleja ja otin pari näytettä

 Ostin asukkaiden kirppistavaroista tälläset metallinsävyiset värikynät

 Kukkainen hiuspanta (ebay)
 Hiusjuttuja ebaystä(juu 5 pakettia tuli halvemmaksi kuin yksi,mut ei jää kaikki mulle)
 Hiustimantteja (ebay)
 Ystävä osti mulle herkkuja punnitse&säästä myymälästä (eka kerta ku söin)
 Etsittiin myös ystävän kanssa mun luottomaustetta ja sitä ei löytyny enää.Ystävä löysi sitten toisesta myymälästä ja oli ostanut mulle.Jos joku ei viel tätä maustetta tiedä suosittelen.Parasta <3
 Yves rocher mainoksen mukana tuli voidenäyte
Shopaholic lähetti mulle tälläisen paketin vaihdossa korviksiin.Elikkä käsi&jalkahoito sekä popcorninäyte


Vielä hetki aikaa osallistua korujen arvontaan toisessa blogissani Täällä


Ihana biisi tähän loppuun




16 kommenttia:

  1. Eipä tuolle postin kululle mitään mahda, kun työntekijöitä irtisanoivat ja osa lähti omasta tahdostaan. Vielähän nuo mietti, että vieläkö irtisanovat lisää henkilöitä.
    Kotipaikkakunnalta loppui kokonaan lajittelu ja nyt se tapahtuu Kiteellä eli meillekin posti lähtee vasta sieltä siinä 11 aikoihin ja on meillä 13-17 aikoihin, vaihtelee paljon, riippuu tietenkin siitä kuinka paljon on jaettavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nii eihän sille mitään voi ja ikäväähän se että moni menettää työpaikan.Lähinnä ne päättäjät voiski miettii ku hintoja vaan nostetaan ja palvelu kärsii.Totta kai se vaihtelee juuri tuon takiakin kuin paljon jaettavaa,mut tästä oli ihan iltasanomissa kuinka nyt postin jakelu täällä etelässä takkuillu.

      Poista
  2. Ihana ihana ihana ihana Regian Fluormania <3 Mulla on kaksi kerää sitä jemmassa, tosin eri sävyisenä kuin sun, mutta en oo keksinyt mitä tekisin niistä. Niin ihana lanka, että pitää neuloa siitä jotakin tosi siistiä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mahtavaa näytät sit mitä sait aikaan.Ite ei tule kudottua nii äiti saa jotain loihtia tuosta ihanasta langasta =)

      Poista
  3. Onpas ihanaa lankaa. =)
    Mut joo tuo postin toiminta ärsyttää. Tänne sentään kulkee ajoissa (ainakin vielä) posti, mutta turhan usein kirjeet ja paketit ovat rikki vähintäänkin yhdestä kulmasta. :( Se ei ole kivaa.

    VastaaPoista
  4. Postikulut nousee, laatu laskee.. :)

    VastaaPoista
  5. ihana tuo lanka !!! Postin palvelu tosiaan kärsii , lähinnä jakelu nyt tosiaan noista irtisanomisista , jne . , mutta ei se silti anna oikeuta runnella paketteja /kirjeitä .. vahinkoja toki joskus sattuu :(. Ai noi siripiri karkit olikin apteekista , mun mielestä ihanan makuisia .. pitääkin kattoa joskus , löydänkö ;). Punnitse ja säästä kauppa on ihan kaamia lompakolle , siellä on vaikka mitä ihanaa .. onneksi ei ole ihan tossa kulmalla .. siellä voiskin kävästä joku vapaapäivä taas tonkimassa :). Ja hei , noista Macadamia jutuista haluan sitten kuulla enempi , kun olet testaillut ;)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekki upean värinen.Juu harmi että postin kanssa niin usein ongelmia.Yliopiston apteekista bongasin niitä ja varmaan tuun testauspostauksessa kertoon vähän taustaa.Teen macadamia hoidoistaki postausta kunhan oon testannu =)

      Poista
  6. Postin toiminta on kyllä välillä niin ärsyttävää. :/ Harmi, että oli käyny huulirasvalle noin. :(

    VastaaPoista
  7. Oi että, miten ihana tuo lanka! :)

    VastaaPoista